6 τρόποι για να κάνεις επανεκκίνηση στη σχέση σου

Όταν τίποτα δεν φαίνεται να δουλεύει μεταξύ σας, κινητοποιήσου!
Κείμενο: Αλεξάνδρα Παπαδάκη


Όταν τίποτα δεν φαίνεται να δουλεύει μεταξύ σας, κινητοποιήσου!

Βαρεμάρα. Πλήξη. Ρουτίνα. Λέτε και ένα καλημέρα- καληνύχτα, μωρό μου, και η σχέση σας δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που είχατε στην αρχή. Ούτε καν πέρσι. 

Τι άλλαξε; Τι έφταιξε; Γιατί σε μένα, Θεέ μου;

Οκ, αντί να μεμψιμοιρείς και με τη βασική προϋπόθεση ότι το παλικάρι δίπλα σου αξίζει μια προσπάθεια, κινητοποιήσου: 

1. Μην είστε κολλημένοι ο ένας στον άλλον. Το οξυγόνο τελειώνει και η σχέση πεθαίνει. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν και με άλλους ανθρώπους. Εννοώ εξόδους, εννοώ φίλους. Όχι, γιατί το μυαλό σου πήγε αμέσως στο πονηρό. 

2. Άκου τον αγαπημένο σου. Μήπως θέλει κάτι να σου πει και εσύ υποδύεσαι την κωφή; 

3. Βάλε την ενσυναίσθησή σου να δουλέψει. Αφουγκράσου τον άνθρωπό σου. Νιώσε την ενέργειά του. Θα καταλάβεις πολλά περισσότερα από όσα σου λέει.

4. Διώξε το άγχος από τη ζωή σου και μην σκέφτεσαι συνέχεια τι θα κάνετε αύριο, πού θα πάτε το σαββατοκύριακο. Τι γίνεται με το τώρα; Θα το αφήσουμε να περάσει και να μην ακουμπήσει;

5. Δοκίμασε το κόλπο της έκπληξης. Τώρα που το διαβάζεις ήδη βαριέσαι αλλά όταν μπεις στη διαδικασία να του κάνεις μια έκπληξη θα δεις ότι θα αλλάξει η διάθεσή σου. Και σίγουρα η δική του, αν ετοιμάσεις κάτι τρυφερό ή λιγάκι πονηρό.

6. Πρότεινέ του για ένα απόγευμα να κλείσετε τα κινητά. Ή τουλάχιστον να μην τα κοιτάτε. Να κοιτάτε μόνο ο ένας τον άλλον. Και οι σχέσεις θέλουν πού και πού μια επανεκκίνηση!

      
 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/28856-6-tropoi-gia-na-anapsei-ksana-i-floga