Εσύ ήξερες ότι το κοινωνικό μέσο έχει και ένα παιχνίδι για την ψυχαγωγία των χρηστών του;


Ένα παιχνίδι φαίνεται πως βρισκόταν κρυμμένο στο κοινωνικό μέσο του Instagram, με τη Meta να το έχει κατασκευάσει για να ψυχαγωγήσει τους χρήστες της εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα mini-game για εκείνες τις στιγμές που θέλεις να περάσεις την ώρα σου, όπου πρωταγωνιστές είναι αγαπημένα emoji από τον κόσμο του διαδικτύου.

Πώς βρίσκετε το κρυμμένο παιχνίδι του Instagram;

Το παιχνίδι με τα emoji κρύβεται εντός των DMs του Instagram, δηλαδή μέσα σε κάθε chat (συνομιλία) που έχει ένας χρήστης ανοιχτή με κάποιον άλλο χρήστη, φίλο ή γνωστό. Επίσης, λειτουργεί μόνο εντός της εφαρμογής του Instagram σε iOS και Android συσκευές

Για να το εντοπίσει κανείς, θα πρέπει να ανοίξει ένα οποιοδήποτε μήνυμα και στο πεδίο σύνταξης κειμένου να στείλει ένα οποιοδήποτε emoji. Το επόμενο βήμα είναι να πατήσει και να κρατήσει πατημένο το emoji που μόλις έστειλε. Αμέσως μετά ανοίγει ένα νέο παράθυρο και μεταφερόμαστε στο ειδικά περιβάλλον του παιχνιδιού, το οποίο μεταμορφώνεται ανάλογα με τις επιδόσεις των χρηστών.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο στο Breakout του Atari, θυμίζοντας παράλληλα κλασικό Pong. Σε αυτό, οι χρήστες ελέγχουν με το δάχτυλό τους μια σανίδα στο κάτω μέρος της οθόνες, με την οποία σπρώχνουν σε μια κατεύθυνση το εκάστοτε emoji ώστε αυτό να αναπηδά από τοίχο σε τοίχο.

Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού αυξάνεται καθώς το emoji θα κινείται ολοένα και πιο γρήγορα, αλλάζοντας μάλιστα κάποιες φορές εμφάνιση. Το δε background γίνεται σταδιακά σκοτεινό.

@comikou

Instagram Emoji Game #instagram #reels #ios #apple

♬ original sound - ComiKou - ComiKou