Το να είσαι ταπί κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής είναι σύνηθες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχεις δικαίωμα να περάσεις καλά με τα φιλαράκια σου!


Τέλος του μήνα και πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο πιο φτηνό πακέτο μακαρόνια για να τραφείς ή στο να πιείς καφέ με την παρέα σου μετά το μάθημα; Σε καταλαβαίνουμε! Το να είσαι ταπί κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής είναι φαινόμενο σύνηθες για τους περισσότερους ανθρώπους της φάσης σου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχεις δικαίωμα να περάσεις καλά με τα φιλαράκια σου! Να λοιπόν 10 fun πράγματα για να κάνεις με την παρέα σου όταν το υπόλοιπο του λογαριασμού σου έχει μηδενίσει!

Εξερευνήστε τη φύση

Μερικά από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι αυτά που είναι δωρεάν και προσβάσιμα σε όλους. Εξερευνήστε λοιπόν τη φύση με τους φίλους σου, δοκιμάζοντας να πάτε για μια πεζοπορία, μια βόλτα με ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα ή απλώς κάντε μια χαλαρή βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο και αράξτε εκεί για πικ-νικ που θα οργανώσετε φέρνοντας ο καθένας από κάτι. Θα χαλαρώσετε και θα καθαρίσει το μυαλό σας όσο κάνετε catch-up.

Βραδιά ταινίας ή επιτραπέζιων

Προσκάλεσε φίλους και φίλες για μια βραδιά ταινίας ή επιτραπέζιων παιχνιδιών, με το απαραίτητο sleepover. Βάλτε pop corn και απολαύστε ένα μαραθώνιο διασκέδασης που θα θυμάστε για καιρό.

Επισκεφθείτε ένα μουσείο ή μια γκαλερί τέχνης

Πολλά μουσεία και γκαλερί στην πόλη προσφέρουν δωρεάν ή μειωμένη είσοδο σε συγκεκριμένες ημέρες ή ώρες το μήνα. Τσέκαρε τις επιλογές σας για εκμεταλλεύσου τις.

DIY κατασκευές

Όλοι σας στην παρέα έχετε και από ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευές, γιατί λοιπόν να μην τα συνδυάσετε και να περάσετε μια μέρα με DIY πειράματα. Σιγά σιγά θα κάνετε το απαραίτητο update στα φοιτητικά σπίτια όλων σας με τις δικές σας κατασκευές.

Μαγειρέψτε μαζί

Μάζεψε μερικούς φίλους και οργανώστε έναν άτυπο διαγωνισμό μαγειρικής ή απλά ετοιμάστε ένα γεύμα για να το απολαύσετε μαζί. Το μαγείρεμα μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και οικονομικό και σας φέρνει πιο κοντά.

Ημέρα ανάγνωσης

Πέρνα μία μέρα στη φύση διαβάζοντας ένα βιβλίο που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον μαζί με τους φίλους σου. Η συζήτηση που θα κάνετε μετά πάνω σε αυτό που διαβάσατε θα είναι από τα πιο εποικοδομητικά πράγματα που έκανες τελευταία.

Τσέκαρε διάφορες δωρεάν εκδηλώσεις

Από φεστιβάλ μουσικής και προβολές, μέχρι αθλητικές δραστηριότητες, σίγουρα υπάρχουν γύρω σου δωρεάν εκδηλώσεις στις οποίες μπορείς να λάβεις μέρος με τους φίλους και τις φίλες σου, αρκεί να τις εντοπίσεις. Άνοιξε λοιπόν το ραντάρ σου και σημείωσέ τις στο ημερολόγιο!

Εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός μπορεί να είναι μια υπέροχη ανταποδοτική πράξη και είναι φυσικά μια δωρεάν ενασχόληση στην οποία μπορείς να συμμετέχεις με την παρέα σου. Βρες μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση ή οργανισμό που θα μπορούσε να έχει ανάγκη τη βοήθειά σου και πες «ναι» στην προσφορά.

Εξερευνήστε την πόλη σας

Αφιερώστε με την παρέα σου μια μέρα για να εξερευνήσετε τη δική σας πόλη, σαν να ήσασταν τουρίστες. Ίσως ανακαλύψετε κρυμμένα μέρη και ομορφιές της που δεν είχατε παρατηρήσει ποτέ, σε μια διασκεδαστική urban περιπέτεια.

Sports day

Εκμεταλλεύσου τις δωρεάν εγκαταστάσεις γυμναστικής που σου παρέχει το πανεπιστήμιό σου και πέρνα μια sports day με τις φίλες και τους φίλους σου. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να ασκηθείτε, να παίξετε ομαδικά αθλήματα και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας, κάνοντας μάλιστα καλό στο σώμα σας!