Πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Out There Screaming: An Anthology of New Black Horror;


Μια νέα ανθολογία με μαύρες ιστορίες τρόμου θα δούμε προσεχώς από τον Jordan Peele η οποία και θα ονομάζεται Out There Screaming: An Anthology of New Black Horror. Η έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου από τη Random House.

Γνωστός για μερικά από τα πιο συνταρακτικά thriller των τελευταίων ετών, όπως τα Get Out, Us και Nope, ο Peele ανέλαβε για λίγο τον ρόλο του curator για τη δημιουργία του Out There Screaming. Ο ίδιος επέλεξε διηγήματα τρόμου από 19 διαφορετικούς μαύρους συγγραφείς, γράφοντας επίσης την εισαγωγή του βιβλίου που εκτείνεται σε 400 σελίδες.

Το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει στη συλλογή ανατριχιαστικές ιστορίες των Erin E. Adams, Violet Allen, Lesley Nneka Arimah, Maurice Broaddus, Chesya Burke, P. Djèlí Clark, Ezra Claytan Daniels, Tananarive Due, Nalo Hopkinson, N. K. Jemisin, Justin C. Key, L. D. Lewis, Nnedi Okorafor, Tochi Onyebuchi, Rebecca Roanhorse, Nicole D. Sconiers, Rion Amilcar Scott, Terence Taylor και Cadwell Turnbull.

Το βιβλίο θα γίνει επίσης διαθέσιμο με σκληρό εξώφυλλο, σε εκδοχή για το Kindle, όπως και σε audiobook formats. Και είναι τόσο μεγάλη η αναμονή, που αυτό έχει ήδη φτάσει στο No. 1 του Amazon στην κατηγορία Black & African American Horror Fiction best-sellers, εξαιτίας του τεράστιου όγκου προ-παραγγελιών.

Δείτε το εξώφυλλο του Out There Screaming: An Anthology of New Black Horror: