Όταν μεταξύ deadlines και projects, γλυκοκοιτάς τον συνάδελφο.


Όταν μεταξύ deadlines και projects, γλυκοκοιτάς τον συνάδελφο.

Ή σε γλυκοκοιτάζει αυτός. Ή και τα δύο. Ε, χμ, συγνώμη, γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Μήπως είναι αυτή τη στιγμή εκείνος δίπλα σου ή μήπως νομίζεις ότι είσαι η μόνη που το κάνει;

Φυσικά και δεν είσαι! Οι έρευνες λένε ότι πάνω από το 50% των εργαζομένων, κάποια στιγμή στην επαγγελματική τους πορεία έχουν ζήσει ένα εργασιακό φλερτ.

Και εάν θεωρείς ότι είναι ταμπού, 1 στους 3 πιστεύει ότι είναι οκ, καθόλου μεμπτό. 

Θυμάμαι, παλαιότερα, υπήρχε ρήτρα σε ορισμένες εταιρείες για τις σχέσεις μεταξύ εργαζομένων. Ήξερα όμως περιπτώσεις όπου άνθρωποι γνωρίστηκαν μέσα στον χώρο εργασίας τους, ερωτεύτηκαν, το κράτησαν κρυφό και όταν πλέον ήταν ένα βήμα πριν την εκκλησία το ανακοίνωσαν στην εταιρεία τους. 

Πόσω μάλλον τώρα που όσοι έχουν δουλειά, αναγκάζονται να περνάνε πάνω από τη μισή ζωή τους δουλεύοντας. Τι σημαίνει αυτό; Μπορούν να καταπιεστούν τα ένστικτα; Μπορεί να βρεις το τυχερό σου στο διπλανό γραφείο και να το αρνηθείς; 

Και από την άλλη, τι πιθανότητες έχεις να βρεις το έτερον ήμισυ κάπου αλλού, αφού δεν πηγαίνεις κάπου αλλού; Εκτός ίσως από το περίπτερο και το σούπερ μάρκετ. Γιατί, ας μην γελιόμαστε, οι μισθοί δεν φτάνουν για να πηγαίνουν όλοι στα it στέκια.

Ναι, είναι οκ να φλερτάρεις στη δουλειά, αρκεί αυτό να μην σε αποσπά, να γίνεται διακριτικά, να έχει κάπου να βγάλει, και να μην σου δημιουργήσει κατόπιν προβλήματα.

Δεν θες να είσαι και χωρισμένη και στον ίδιο χώρο με τον πρώην σου. Ούτε στο χειρότερο ρεπό σου, ε, εχθρό σου ήθελα να πω.  
 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/28778-xtypokardia-sto-grafeio