Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner


Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Variety. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και η Jennifer Lawrence, η οποία φημολογείται πως θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner.

Ενδιαφέρον για την παραγωγή έχουν δείξει ήδη πολλά studios, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Sony και της Apple, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να εξασφαλιστεί η απαραίτητη άδεια από την κόρη του Sinatra, Tina, η οποία διευθύνει το estate του εκλιπόντα πατέρα της.

Σε περίπτωση που το project προχωρήσει θα αποτελεί την έβδομη συνεργασία του DiCaprio με τον Scorsese, έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες ταινίες Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης, The Aviator, The Departed, Shutter Island, Ο Λύκος της Wall Street και Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού.

Ο Scorsese ελπίζει να ξεκινήσει την παραγωγή του Sinatra biopic ακριβώς αμέσως μετά την ταινία για τον Ιησού Χριστό που αναμένεται να γυρίσει αυτή τη χρονιά. Σε αυτήν φημολογείται η συμμετοχή των Andrew Garfield και Miles Teller, σύμφωνα και πάλι με τo Variety.

Ως προς τον DiCaprio τώρα, εκείνος βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία γυρισμάτων για τη νέα ταινία του Paul Thomas Anderson.