Ποιες πόλεις αναζήτησαν περισσότερο οι εκατομμύρια Αμερικανοί χρήστες του Google Flights; Ποια πόλη βρίσκεται στην κορυφή;


Το Google Flights είναι ένα πολύ χρήσιμο και γρήγορο εργαλείο που μπορεί να σε καθοδηγήσει με ευκολία στον επόμενο προορισμό διακοπών σας, στην εύρεση φτηνών πτήσεων και καταλυμάτων. Στην ουσία είναι μία δυναμική μηχανή αναζήτησης που καλύπτει σχεδόν όλες τις αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και τα περισσότερα μεγάλα online ταξιδιωτικά πρακτορεία. Το Google Flights είναι μία πολύ χρήσιμη μηχανή αναζήτησης και μόνο, δεν μπορείς να κλείσεις εισιτήρια μέσω αυτής αλλά σε βοηθάει να επιλέξεις την καλύτερη επιλογή, σύμφωνα πάντα με τα δικά σου θέλω και budget.

Όπως καταλαβαίνετε, εκατομμύρια κόσμου επισκέπτεται και ψάχνει στο
Google Flights καθημερινά. Ποιες είναι οι πόλεις και ταξιδιωτικοί προορισμοί που έψαξαν περισσότερο οι Αμερικανοί για την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου;

Σταθερές στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων των Αμερικανών το Λονδίνο και το Παρίσι, με την εικοσάδα να συμπληρώνουν 10 πόλεις των ΗΠΑ, κάτι το λογικό αφού τα στοιχεία έρχονται μόνο από Αμερικανούς χρήστες του Google Flights.



Σταθερή για άλλη μία φορά η Αθήνα, στην υψηλότατη 10η θέση παγκοσμίως, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον των Αμερικανών για να επισκεφτούν τη χώρα μας. Θα αναστενάξουμε και φέτος.

Η λίστα με τους 20 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2024 σύμφωνα με το 
Google Flights:

1. Λονδίνο
2. Παρίσι
3. Τόκιο
4. Ρώμη
5. Νέα Υόρκη
6. Κανκούν
7. Ορλάντο
8. Λας Βέγκας
9. Σιάτλ
10. Αθήνα


11. Λος Άντζελες
12. Μαϊάμι
13. Βαρκελώνη
14. Δουβλίνο
15. Φορτ Λοντερντέιλ
16. Χονολουλού
17. Ντένβερ
18. Μαδρίτη
19. Βοστώνη
20. Σαν Χουάν

#