Η Reebok γιορτάζει την άφιξη του Zig Kinetica

Μία εντυπωσιακή βραδιά για το λανσάρισμα του νέου sneaker, γεμάτη ενέργεια

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Με ένα ανατρεπτικό, PR exclusive event γιόρτασε η Reebok την άφιξη του νέου Zig Kinetica, του μεγαλύτερου λανσαρίσματος της εταιρείας για το 2020, το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020.

reebokevent1.jpg

Το νέο Reebok ZIG Kinetica

Ραντεβού έδωσαν στο The Athlete’s Foot Γλυφάδας εκπρόσωποι της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο FY, ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς επίσης και αγαπημένοι celebrities που αγαπούν το brand, μεταξύ των οποίων η Χριστίνα Μπόμπα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Νίκος Ράπτης

reebokevent3.jpg

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

reebokevent5.jpg

Μαίρη Ρετσίνα, Νικόλας Ράπτης

reebokevent6.jpg

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Χριστίνα Μπόμπα

Κατά την άφιξη τους οι καλεσμένοι φόρεσαν το νέο Zig Kinetica, το sneaker που συνδυάζει την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα με το πρωτοποριακό design, προσφέροντας απόλυτη επιστροφή ενέργειας. Στη συνέχεια, και υπό τις RnB επιτυχίες που επιμελήθηκε η DJ Νάγια Αποστόλου, έζησαν την Zig Kinetica εμπειρία μέσω διαδραστικών activations. 

reebokevent2.jpg

Νάγια Αποστόλου, Priince FY 

reebokevent4.jpg

Ελένη Ασημάκη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν cocktails και finger food εμπνευσμένα από τις ευεργετικές ιδιότητες των super foods που προσφέρουν ενέργεια, ενώ όλα τα σκεύη που χρησιμοποιήθηκαν είχαν έντονο το χαρακτήρα του sustainability καθώς προήλθαν από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το νέο ZIG Kinetica διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και στο www.reebok.gr στην τιμή των 119,95€.