Δείτε τα νέα μοντέλα που αναμένεται να σπάσουν ταμεία, λίγο πριν από την κυκλοφορία του Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games στο PS5.


Στις 20 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games για το PS5 και οι gamers όλου του κόσμου μάλλον θα κάνουν και μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα τους για να το γιορτάσουν. Κι αυτό μιας που με αυτήν την αφορμή, η Sony και η Adidas συνεργάζονται για τα απόλυτα Spider-Man παπούτσια με μια Venomized πινελιά που κάνει τη διαφορά!

Οι δύο εταιρείες ετοιμάζονται να φέρουν στην αγορά δύο συλλεκτικά μοντέλα παπουτσιών, με ένα χαρακτηριστικό εικαστικό που παραπέμπει στην στολή του Spider-Man. Πιο συγκεκριμένα, οι λάτρεις του εμβληματικού ήρωα κόμιξ θα δουν μια ολόκληρη κολεξιόν στις αποχρώσεις του, οι οποία πέρα από τα παπούτσια Adizero 12.0, Ultraboost J και Ultra 4D sneakers, θα περιλαμβάνει και ρούχα όπως  φούτερ και κολάν.

Η σειρά Adidas Peter Parker Advanced Suit and Venom Collection αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία της Adidas με την Sony Interactive Entertainment μετά την αντίστοιχη για το Spider-Man: Miles Morales.

Δείτε φωτογραφίες από τα παπούτσια της σειράς.