ΤοΈχω μια Μελωδίαυπήρξε υποψήφιο για το θυελλώδη εθνικό τελικό της Eurovision του 1980, ερμηνευμένο από το Γιάννη Φλωρινιώτη και τις αδελφές Γαρμπή


Άλλο ένα double A side single από την Veego Records αυτή την φορά γα την RSD του 2024 με τους My Wet Calvin όπου στην μία πλευρά διασκευάζουν το καλύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη και στην άλλη την διαχρονική “Melancolia” του Pepino Di Capri.

Pixel

Το “Έχω μια Μελωδία” υπήρξε υποψήφιο για το θυελλώδη εθνικό τελικό της Eurovision του 1980, ερμηνευμένο από το Γιάννη Φλωρινιώτη και τις αδελφές Γαρμπή. Το κομμάτι δεν επιλέχθηκε, στην Ολλανδία ταξίδεψε η Άννα Βίσση με το “Ωτοστόπ” και η “Μελωδία” δε δισκογραφήθηκε ποτέ επίσημα, επιβιώνοντας σε ένα αρχειακό βίντεο μια εκπομπής-αφιέρωμα της ΕΡΤ στο Φλωρινιώτη. Οι My Wet Calvin, επισκεπτόμενοι ακόμη μια αμφιλεγόμενη στιγμή της εγχώριας μουσικής ιστορίας, αποδομούν το ντίσκο πρωτότυπο σε χαμηλό τέμπο, σαν 45άρι που, από λάθος, παίχτηκε στις 33 στροφές.

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Veego Records και σύντομα σε 7ιντσο μαζί με τη διασκευή στη Μελαγχολία του Peppino di Capri.

Παραγωγή-Εκτέλεση: My Wet Calvin
Στίχοι-Μουσική: Γιάννης Πετρίτσης


Μείξη: Γιώτης Παρασκευαΐδης

Mastering: Ekelon
Εικόνα εξωφύλλου: Τάσος Βρεττός