Όλες οι απορίες λύνονται εδώ


Μία νέα λειτουργία φαίνεται πως ετοιμάζει το Instagram, η οποία θα ονομάζεται Challenges και αναμένεται να οδηγήσει τον κόσμο του κοινωνικού μέσου σε όλο και περισσότερο engagement στην πλατφόρμα. Τα Challenges θα επιτρέψουν στους χρήστες του μέσου να δημιουργούν διαγωνισμούς για τα μέλη των διάφορων καναλιών του, στα οποία οι συμμετέχοντες θα αναρτούν φωτογραφίες για να κερδίζουν δώρα.

Τα μέλη των καναλιών θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων και να τις μοιράζονται στα stories τους, μέσω μηνυμάτων και μέσω άλλων εφαρμογών.

Τα Challenges γνωρίζουμε πως έρχονται στο Instagram για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ανάγκη των creators και των εταιριών που διαφημίζονται σε αυτό για την παραγωγή αυθεντικής αλληλεπίδρασης με το κοινό, αυξάνοντας έτσι το δυνητικό τους πελατολόγιο. Με την εισαγωγή άλλωστε των δώρων, το Instagram θα δώσει το απόλυτο κίνητρο στους χρήστες του για συμμετοχή και δημιουργικότητα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα έσοδά του.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για το πώς θα γίνεται η διαχείριση των δώρων, ούτε και πώς θα αξιολογούνται οι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στα Challenges. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι αυτά θα σπάσουν ταμεία.