Και σε αυτό θα μπορείτε να απολαύσετε συνταγές από το Chef’s Table, το Is It Cake? και πολλές ακόμη αγαπημένες εκπομπές


Τη δημιουργία ενός νέου και άκρως λαχταριστού project ανακοίνωσε το Netflix, που αυτή τη φορά δεν θα σχετίζεται όμως με το streaming. Η επιτυχημένη εταιρεία ανακοίνωσε πως πρόκειται να ιδρύσει το Netflix Bites, το πρώτο εστιατόριό της με θεματολογία εμπνευσμένη από διάφορα δημοφιλή τηλεοπτικά σόου της, γαστρονομικού χαρακτήρα.

Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 30 Ιουνίου στο Los Angeles και θα περιέχει διάφορα πιάτα από σεφ των τηλεοπτικών εκπομπών Chef's Table, Is It Cake? και Iron Chef: Quest for an Iron Legend. Στη λίστα των σεφ συμπεριλαμβάνονται οι Curtis Stone (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Dominique Crenn (Chef's Table, Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Rodney Scott (Chef's Table: BBQ), Ming Tsai (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Ann Kim (Chef's Table: Pizza), Nadiya Hussain (Nadiya Bakes), Jacques Torres (Nailed It!) και Andrew Zimmern (Iron Chef: Quest for an Iron Legend). Τα κοκτέιλ θα αναλάβουν επίσης οι Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O'Brien και Kate Gerwin.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πιάτα, τα κοκτέιλ και τις ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ που θα μπορεί κανείς να γευθεί στο εστιατόριο μέσα από το site του Netflix Bites πατώντας εδώ.