Ακόμα και στο hairstyling you got2b GENTLEMAN!

Όλα όσα χρειάζεσαι θα τα βρεις στη σειρά got2b Gentleman εμπνευσμένα από τις ανάγκες κάθε gentleman

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Κάθε αληθινός gentleman έχει μια μοναδική προσωπικότητα, η οποία αναδεικνύεται και μέσα από το στυλ του. Γι’ αυτό το  got2b, η μάρκα styling που υποστηρίζει ότι το στυλ είναι μοναδικό, αυθεντικό και 100% δικό σου, ανανεώνει την ανδρική σειρά styling got2b Gentleman, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα κρέμα styling, για τα πιο wavy looks, αποκλειστικά για άντρες, με την υπογραφή του Schwarzkopf.

Όταν ζεις ένα έντονο lifestyle, θες ένα μοντέρνο αλλά παράλληλα σοφιστικέ look, που θα σε εκφράζει και θα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, το got2b είναι δίπλα σου ακριβώς γι’ αυτό! Η ανανεωμένη σειρά styling got2b Gentleman ήρθε για να καλύψει κάθε ανάγκη μιας ολοκληρωμένης περιποίησης των μαλλιών, για να δημιουργήσεις το απόλυτο προσωπικό σου στυλ, εύκολα κάθε μέρα. Η νέα του φόρμουλα χαρίζει τέλειο κράτημα και φυσικό look, για να έχεις τον έλεγχο των μαλλιών σου στα χέρια σου. 

Όλα όσα χρειάζεσαι θα τα βρεις στη σειρά got2b Gentleman και τα 3 ανανεωμένα προϊόντα styling με σαγηνευτικό άρωμα, εμπνευσμένα από τις ανάγκες κάθε gentleman, καθώς και την ολοκαίνουργια κρέμα που θα τιθασεύσει και θα δώσει ένταση στο πιο curly & wavy hairstyle σου. 

Ανάδειξε τον GENTLEMAN που κρύβεις μέσα σου!

Η σειρά got2B Gentleman αναλυτικά:


got2b_Gentleman Shine Pomade.jpgSchwarzkopf got2b Gentleman Shine Pomade 100ml 
H πομάδα χαρίζει σε μαλλιά και γένια μια φυσική γυαλάδα με μεσαίο κράτημα και ιδιαίτερο άρωμα για να δημιουργήσεις το δικό σου clean-cut στυλ.


got2b__Gentleman_Molding Paste.jpgSchwarzkopf got2b Gentleman Molding Paste 100ml 
Η πάστα Styling χαρίζει ένα φυσικό τελείωμα με μεσαίο κράτημα και ιδιαίτερο άρωμα για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ.

got2b_Gentleman Texture Clay.jpgSchwarzkopf got2b Gentleman Texture Clay 100ml 
O πηλός Styling χαρίζει στα μαλλιά ένα ματ αποτέλεσμα με δυνατό κράτημα και ένα ιδιαίτερο άρωμα για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ! 

got2b_Gentleman WavesCream.jpgSchwarzkopf got2b Gentleman Waves Cream 100ml 
Κρέμα Styling για φυσικό κυματιστό look, με 24 ώρες κράτημα.