Η Coca-Cola Platinum Partner στο SingularityU Greece Summit 2019

Η τεχνολογία ως καταλύτης για την ανάπτυξη της χώρας.

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

H Coca-Cola στηρίζει για δεύτερη χρονιά το κορυφαίο συνέδριο SingularityU Greece Summit, το οποίο επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα, στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με φετινό θέμα, «Vision Forward», η διοργάνωση έχει σκοπό να «μυήσει» το κοινό στον κόσμο των εκθετικών τεχνολογιών, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο κόσμο.

CocaCola_Singularity2.jpg

Αναγνωρίζοντας το ρόλο της τεχνολογίας ως καταλύτη, η Coca-Cola δε θα μπορούσε παρά να στηρίζει το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χώρας. Για την εταιρεία, η τεχνολογία είναι κινητήριος δύναμη της καινοτομίας στα προϊόντα της, αλλά και της υλοποίησης πολλαπλών προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς. Έτσι, και με σκοπό η ελληνική κοινωνία να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, η Coca-Cola ενώνει τις δυνάμεις της με το SingularityUGreece Summit και καλεί κάθε έναν από εμάς να περιηγηθεί στο μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, δήλωσε, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου: «Όσα συζητήθηκαν στο περσινό συνέδριο αλλά και όσα θα συζητηθούν φέτος είναι στο DNA της εταιρείας μας. Η τεχνολογία είναι καταλύτης όχι μόνο στα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αλλά και στην επίλυση καίριων κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.  Έτσι, στηρίζουμε και φέτος το SingularityU Summit, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματός μας για την ανάπτυξη της χώρας».