Το σκάσαμε απ’ τα ίδια με ένα 3ΠΛΟ πάρτυ ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

Ξεφύγαμε από τη ρουτίνα της πόλης και το σκάσαμε στο τριπλό πάρτυ του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ που έγινε την Πέμπτη 20/6 στο Γκάζι στις 8.30 το βράδυ!

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Το πιο απρόσμενο street party, σε τρία…. πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφάντων στο Γκάζι, διοργάνωσε ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ προσφέροντας τριπλό fun σε όσους ήταν εκεί!

Οι λάτρεις του αγαπημένου μηλίτη ήταν εκεί για να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Milokleftis4.jpg 

Στο main stage, έπαιξε ο DJ STIGMA και μαζί ήταν η ομάδα freestyle DANCERS Unity Vybz powered by Breakin' Bad, ενώ, στο main act ακούσαμε hip-hop μουσικές  με μεγάλη live συναυλία από τον Μικρό Κλέφτη!

Στο δεύτερο stage ακολουθήσαμε όλοι την αλεπού σε πιο artistic μονοπάτια με δημιουργίες από τον Billy Gee που μας συνεπήρε με φανταστικά σχέδια. Πιο δίπλα βρήκαμε ένα station από τους PIY SILKSCREEN όπου οι 300 πρώτοι που ανέβασαν Insta story από το event, τύπωσαν DIY t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society.

Milokleftis3.jpg 

To τρίτο stage για τους πιο… «σινεφίλ» τύπους υπήρχε το Outdoor Screening, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καθίσματα - παλέτες για όσους ήθελαν να αράξουν παρέα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και να παρακολουθήσουν videos με tricks και γενικό footage από ομάδες που ήταν εκεί, όπως οι Taken-BMX, Slut-Boardshop κι άλλοι. 

Milokleftis2.jpg 

Οι Athens Circus και οι City Rollers εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, ενώ trick ramps, indo boards, activations και fun games κατακλίσαν το χώρο και όσοι βρέθηκαν εκεί το ζήσαν «Μηλοκλέφτικα» μέχρι αργά το βράδυ.


#FOLLOWTHEFOX