Κερδίστε 10 'The Art of Flight' snowboard dvd's απο την Red Bull!

Κείμενο: Super User


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, όπως είχαμε γράψει στο ανάλογο report, το χιονοδρομικό Παρνασσού είχε την τιμητική του. 120 snowfans, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη προβολή της ταινίας "The Art of Flight" αλλά και 17 από αυτούς να συμμετάσχουν σε ένα φανταστικό snowboarding contest με το μεγαλύτερο Quarter Pipe που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα.

Με αφορμή την snowboard υπερ-παραγωγή 'The Art of Flight' της Red Bull Media (η πρώτη snowboard ταινία σε 3D και απίστευτη κινηματογράφιση) δίνουμε 10 κόπιες του διπλού και deluxe dvd μέσα απο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα like στο αντίστοιχο post στην fan page του Platform μέχρι την Πέμπτη 16 Μαρτίου και οι 10 τυχεροί θα προκύψουν μετά απο κλήρωση! Hit and Run!

{youtubejw width="469"}kh29_SERH0Y{/youtubejw}


Λίγα λόγια για την ταινία “The Art Of Flight”:


Το Red Bull Media House, σε συνεργασία με την BrainFarm Digital Cinema, παρουσιάζει την ταινία του Curt Morgan “The Art of Flight”. Ο διάσημος snowboard rider, Travis Rice, με μία ομάδα από τους κορυφαιόυς στον κόσμο, δίνει άλλο νόημα στο τι μπορεί να κάνει κανείς πάνω σε μία σανίδα snowboard. Το “The Art of Flight”, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το Σεπτέμβρη στο Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη, αποτελεί έναν συνδυασμό πλοκής, σκιαγράφησης χαρακτήρων και αθλητικής δράσης. Η ταινία γυρίστηκε με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τμήμα του οποίου σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο project. "A jaw-dropping spectacle" (Vanity Fair), "An epochal masterpiece." (Pleasure Snowboard Magazine), “Film takes snowboarding to next level!” (USA Today), "The Art of FLIGHT’ is a great tribute to snowboarding." (FAZ newspaper), ειναι μόνο λίγα από τα σχόλια των media διεθνώς.