Snow πρεμιέρες στην Αθήνα για το 'Further' και 'The Dream Factory'

Κείμενο: Super User
Την Τετάρτη 7η Νοεμβρίου 2012 το snowboard.gr παρουσιάζει σε συνεργασία με το snowreport.gr δύο προβολές των βραβευμένων νέων ταινιών της Teton Gravity Research στον κινηματογράφο Mikrokosmos στην Αθήνα. Πρόκειται για επίσημες πρεμιέρες στο πλαίσιο του «world tour» σε πόλεις και βουνά του πλανήτη.

{vimeo width="469"}49314346{/vimeo}

JEREMY JONES’ «FURTHER»
Οι βραβευμένοι παραγωγοί της «Teton Gravity Research» παρουσιάζουν το δεύτερο μέρος της τριλογίας των ταινιών snowboard (Deeper, Further, Higher) με πρωταγωνιστή τον freeride legend – JERE
MY JONES!

To Further εξερευνά τις πλέον απομακρυσμένες και απάτητες από τον άνθρωπο περιοχές σε οροσειρές της Αλάσκα, Ιαπωνίας, Νορβηγίας, Αυστρίας και ΗΠΑ. Camping σε παγετώνες, ακραία καιρικά φαινόμενα, εξαντλητικό hiking και αναρρίχηση με ένα και μοναδικό στόχο… Ultimate snowboarding on steep challenging terrain, vertical spines, wide open powder fields. Ένα ταξίδι μέσα από τα μάτια του Jeremy και των υπολοίπων snowboarders που αποτελούν το team και ωθούν πνεύμα και σώμα ….FURTHER!

Locations: Japanese Alps / Atomfjella Mountains, Norway / Karwendel Range, Austria / Wrangell Mountains, Alaska / Sierra Mountains, California

Starring: Jeremy Jones, Χavie De La Rue, Terje Haakonsen, Ryland Bell, Lucas Debari, Forrest Shearer, Josh Dirksen, Mitch Toelderer, Bibi Pekarek.


{vimeo width="469"}45849285{/vimeo}

TETONS’ GRAVITY «THE DREAM FACTORY»
H Teton Gravity στην μεγαλύτερη της παραγωγή στον χώρο του Ski με μια μοναδική ταινία γυρισμένη αποκλειστικά στην Αλάσκα!

Η ιστορία της Αλάσκα ήταν πάντα παραλληλισμένη με διάφορα όνειρα των ανθρώπων. Πρώτα ήρθε η εποχή των χρυσοθήρων, αργότερα της μαύρου χρυσού και της σύγχρονης αλιείας. Σήμερα είναι η γη των ονείρων για κάθε freerider που θέλει να ζήσει την ultimate εμπειρία!

Για 16 χρόνια η Teton Gravity Research οργανώνει και εξερευνεί διαρκώς ένα μεγάλο μέρος των οροσειρών της και κάνει τα όνειρα των πρωταγωνιστών του THE DREAM FACTORY πραγματικότητα!

Locations: Jackson Hole, WY / Valdez, AK / Haines, AK / Anchorage, AK / Whittier, AK / Northern Chugach, AK / Valdez Heli Ski Guides / Alyeska Resort / SEABA Heli / Alaska Heli Skiing / Girdwood, AK / Pemberton, BC

Starring: Sage Cattabriga-Alosa, Dash Longe, Dana Flahr, Tim Durtschi, Seth Morrison, Erik Roner, Chris Benchetler, Todd Ligare, Griffin Post, Ralph Backstrom, Daron Rahlves, Angel Collinson, Matt Philippi, Clayton Vila, Cam Riley, Dylan Hood, John Spriggs, Rory Bushfield, Max Hammer, Nick Martini, Dave Treadway, Maxim Arsenault, Forrest Shearer, Daniel Tisi.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι 2 ταινίες θα προβληθούν αποκλειστικά ως «Οfficial world tour premieres » της Teton Gravity Reaserch στον χώρο του κινηματογράφου «Μικρόκοσμος» την ίδια ημέρα (7 Νοεμβρίου 2012) και θα συνοδεύονται από meeting των 2 web sites, snowboard.gr & snowreport.gr στο bar του Mikrokosmos. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

21:30 - SNOWREPORT.GR MEETING PARTY
22:30 - 23:50 THE DREAM FACTORY MOVIE PREMIERE
DJS THEO GROOVES, COSTA HARKO
------------------------------------------------------------------------------
22:30 - SNOWBOARD.GR MEETING PARTY
23:50 - 01:15 FURTHER MOVIE PREMIERE
DJS MANOLACO, THEO GROOVES, COSTA HARKO

Στο bar του Mikrokosmos θα πραγματοποιηθεί party με guest djs, happening, δώρα για τους παρευρισκόμενους και παρουσίαση του νέου site του snowboard.gr. Η προβολή των ταινιών θα γίνει σε HD format στην αίθουσα κινηματογράφου χωρητικότητας 203 ατόμων. Συνολικά θα διατεθούν 400 εισιτήρια, 200 για την κάθε ταινία τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν και με προπώληση από τον κινηματογράφο Mikrokosmos (Λ.Συγγρού, 106 – 11741 Αθήνα, 20109215305).

Το εισιτήριο για κάθε ταινία κοστίζει 10 ευρώ ενώ για όσους θέλουν να δουν και τις 2 ταινίες 15 ευρώ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για τα ακόλουθα δώρα.

KALAVRYTA FREE PASSES | 400€ GIFTS FROM JACK OF ALL TRADES | 400€ GIFTS FROM SUBLIME 50% DISCOUNT ON ARBOR SNOWBOARDS | 50% DISCOUNT ON FACTION SKIS | A BERN HELMET FROM SURF SALAD.