Δείτε τι συνέβη στο Vans Shop Riot

Στο Maroussi Skate Park

Κείμενο: Platform teamΣτο Maroussi Skate Park

To
Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, η Αθήνα υποδέχθηκε για δεύτερη χρονιά έναν από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, το Vans Shop Riot, σε ένα ολοήμερο skate contest με τους καλύτερους riders’ της εγχώριας σκηνής.

Το Vans Shop Riot Greece, πραγματοποιήθηκε στο Maroussi skatepark, όπου οι ομάδες των μεγαλύτερων skate shops της χώρας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο και τους κριτές. Όλοι οι λάτρεις της street και skate κουλτούρας που βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια, μουσική και skate υψηλού επιπέδου.

Μεγάλος νικητής του contestαναδείχθηκε τoSLUTBoardshop. Η νικήτρια ομάδα κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο European Vans Shop Riot Finals στην Ισπανία 19 & 20 Σεπτεμβρίου.

Τελικά αποτελέσματα:

 

  1. Slut Boardshop

  2. Ministry of Concrete


  3. Fifty-Fifty

 

Με τη λήξη του contest για τα skate shops, νικητής του best trick prize της Monster Energyαναδείχθηκε ο rider Giorgio Zavos.

 

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του πρωτότυπου skate application Skate You, Jerry Tsagamilis, βράβευσε τον “Style of the day” rider, Πέτρο Εμμανουηλίδη

 

Tέλος, από το φετινό Vans Shop Riot δεν έλειψε το μουσικοχορευτικό group Batala, που ξεσήκωσε το κοινό με τους samba-reggae ρυθμούς τους.

 

Vans Shop Riot 2015_2.jpg

Vans Shop Riot 2015_best trick winner.jpg

Vans Shop Riot Greece 2015_5.jpg

Vans Shop Riot Greece 2015_winners.jpg

Vans Shop Riot Greece_1.jpg

Vans Shop Riot Greece_3.jpg

Vans Shop Riot Greece_4.jpg

 

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του Slut Board shop στον μεγάλο τελικό Vans Shop Riot στην Ισπανία.