Ο Lewis Hamilton οδηγάει... ρολόι

Γίνεται και "Pilot"!

Κείμενο: Νίκος Κοντομήτρος

Η IWC κυκλοφορεί το νέο της σποτ στα πλαίσια της παγκόσμιας διαφημιστικής της καμπάνιας με θέμα τα νέα ρολόγια Pilot. Στο διαφημιστικό, ο Lewis Hamilton οδηγεί την Mercedes-Benz Silver Arrow W125 στην αγωνιστική πίστα του Goodwood, όταν ένα αεροσκάφος Spitfire περνάει από πάνω του. Αυτά για τη διαφημίση. Προς το παρόν.

Το νέο διαφημιστικό αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας του 2017, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο πρεσβευτής της εταιρείας Lewis Hamilton. Στο προηγούμενο σποτ, ο Hamilton χρησιμοποιούσε το Ingenieur Chronograph για να σταματήσει τον χρόνο και να ακινητοποιήσει το Mercedes-Benz Silver Arrow W196 που έτρεχε στην αγωνιστική πίστα.

«Χρησιμοποιώντας ένα Mercedes-Benz Silver Arrow W125, ένα αεροσκάφος Spitfire και τα καινούργια μας Pilot Chronograph Spitfire, στο νέο μας διαφημιστικό, συνδυάζουμε την αγάπη για  περιπέτεια του οδηγού, με την απόδοση, την ακρίβεια και την ομορφιά της μηχανής. Φέραμε τα δύο αυτά σύμβολα δίπλα στον πρεσβευτή της IWC Lewis Hamilton, ο οποίος δεν είναι μόνο ένας ζωντανός θρύλος στο άθλημα του, αλλά είναι εξίσου γνωστός και για το κομψό του στυλ. Με τον τρόπο αυτό, υπογραμμίζουμε την απήχηση της IWC σε ένα επιλεκτικό κοινό που εκτιμά την υψηλή μηχανολογία και το διαχρονικό design» δήλωσε ο Franziska Gsell, Chief Marketing Officer στην IWC Schaffhausen.

Δε μπορώ, φυσικά, να σε αφήσω χωρίς λίγες λεπτομέρειες για το διαφημιστικό! Πάρε μολύβι και χαρτί και ετοιμάσου:

Το διαφημιστικό γυρίστηκε στην αγωνιστική πίστα του Goodwood στη Νότια Αγγλία. Η IWC διατηρεί στενούς δεσμούς με το εξοχικό παραθεριστικό καταφύγιο, το οποίο αποτελεί συνώνυμο των συναρπαστικών κόσμων της αεροπλοΐας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και πολλές δεκαετίες.

Μπορείς να το απολαύσεις εδώ: www.iwc.com/spitfire