Μια πολιτιστική ποδηλατοδρομία που μας ενθουσίασε!

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 250 ποδηλάτες

Κείμενο: Platform teamΜε μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 250 ποδηλάτες πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή Πολιτιστική Ποδηλατοδρομία στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Διοργανωτής ήταν η Σχολή Χατζήβεη. Τα ελληνικά αναψυκτικά Frutop συνέβαλαν στην υλοποίηση και βέβαια ήταν εκεί για να προσφέρουν στους  ποδηλάτες δροσιά και απόλαυση με τις ξεχωριστές φρουτένιες γεύσεις τους!

 


Η Ποδηλατοδρομία, με μήνυμα "Ζω με το Ποδήλατο", είχε στόχο να κινητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για την καθημερινή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου, οδηγώντας τους σε μια ποδηλατική διαδρομή που περνούσε από όλα τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

 Ο προπονητής ποδηλασίας και Βαλκανιονίκης Βασίλης Γιαννιώσης συνέβαλε καθοριστικά στο στόχο της εκδήλωσης, προσφέροντας στους ποδηλάτες πολλές και χρήσιμες συμβουλές για μια ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο.


Στο τέλος της εκδήλωσης, δεν έλειψαν και τα σχετικά δώρα! Ένας μεγάλος τυχερός κέρδισε ένα ποδήλατο και πολλοί άλλοι κέρδισαν χρήσιμα ποδηλατικά αξεσουάρ.


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πολύτιμοι αρωγοί στην  ομαλή διεξαγωγή της Ποδηλατοδρομίας, εκτός από το προσωπικό της Σχολής Χατζήβεη, ήταν η τροχαία, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιλαδέλφειας,  το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου και εθελοντές από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.


 


 

 

 

Αν θέλετε να δείτε και περισσότερα ντοκουμέντα για το πόσο ωραία περάσανε όλοι όσοι συμμετείχαν, επισκεφτείτε τη σελίδα της Frutop στο facebook (www.facebook.com/FrutopSoftDrinks)!