Για μια ακόμα μια φορά τα συναυλιακά μας καλοκαίρια στον μαγευτικό λόφο του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής παραμένουν ανεπανάληπτα!


Η μοναδική σύναξη υπέρλαμπρων αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία και τον Αύγουστο στο ιστορικό Sani Festival! Για μια ακόμα μια φορά τα συναυλιακά μας καλοκαίρια στον μαγευτικό λόφο του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής παραμένουν ανεπανάληπτα!

u

 UB40 ft Ali Campbell

05.08 ΣΑΒΒΑΤΟ 

Stars on the Hill

Για να καλωσορίσει τον Αύγουστο, το Sani Festival θα διοργανώσει το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, καθώς στο λόφο θα ανηφορίσουν οι θρυλικοί UB40 μαζί με τον ιδρυτή, ιστορικό τους τραγουδιστή και front man Ali Campbell. Σε μια συναυλία-γιορτή, ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτι, μια βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό, χορό και αλεγκρία.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, μια παρέα από το Μπέρμινγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι που έμελλε να είναι μακρύ και σπουδαίο. Ένα ταξίδι που άλλαξε για πάντα τη μουσική, «παντρεύοντας» τη reggae με την pop και τη rock και προσφέροντας στον κόσμο αμέτρητα hits. Το όνομα αυτής της παρέας, αυτής της σπουδαίας μπάντας, ήταν UB40, συνώνυμο πια της διασκέδασης, του πάρτι, της χαράς και της reggae.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr