Deadpool, Transformers και Captain America!


To CinemaCon του 2024 μόλις ολοκληρώθηκε! Το event (το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Las Vegas και είναι ανοιχτό μόνο σε μέλη της βιομηχανίας), φιλοξένησε όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ -τα οποία είχαν ετοιμάσει φέτος ένα πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα! Ολόφρεσκα trailer, ζουμερές ανακοινώσεις και αποκλειστικό υλικό μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των καλεσμένων και, μπορεί το εν λόγω περιεχόμενο να μην είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν ωστόσο μας μετέφεραν μερικές από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του event!

Η επιστροφή του «Μονομάχου»

Με την υπογραφή του Ridley Scott, το πρώτο trailer για το επερχόμενο «Gladiator 2» έκανε πρεμιέρα στην οθόνη του event, με τους Paul Mescal, Pedro Pascal και Denzel Washington να πρωταγωνιστούν. Οι παρευρισκόμενοι περιγράφουν το trailer ως «αιματηρό» και «βίαιο», καθώς και πιστό στην επική ατμόσφαιρα του πρώτου φιλμ, με τον χαρακτήρα του Mescal να έρχεται αντιμέτωπος με ρινόκερους, μπαμπουίνους και άλλα πολλά. Η ταινία αναμένεται τον Νοέμβριο.

Ο Wolverine ζει και βασιλεύει

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά λεπτά από το επερχόμενο «Deadpool & Wolverine» των Marvel Studios, με τον Hugh Jackman να επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο! Στο κλιπ, ο Deadpool του Ryan Reynolds δε διστάζει να ειρωνευτεί την Disney, να κάνει τολμηρά αστεία, να... βρίσει την 20th Century Fox και να κοροϊδέψει τον Kevin Feige, με τον σκληροτράχηλο Logan του Jackman να τον πλαισιώνει.

Ένας ολοκαίνουριος Captain America

Σε ένα αποκλειστικό κλιπ από το επερχόμενο «Captain America: Brave New World», ο Anthony Mackie αναλαμβάνει τον επώνυμο ρόλο του Captain America και συμμετάσχει σε μία αποστολή διάσωσης του Αμερικανού προέδρου (Harrison Ford). Στο τέλος του κλιπ, ο χαρακτήρας του Ford ανακοινώνει στον Mackie πως «ετοιμάζεται μία νέα ομάδα Εκδικητών». H ταινία αναμένεται το 2025.

Ταξίδι στον Cybertron

Τα Transformers επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη! Το πολυαναμενόμενο «Transformers One» θα είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth και Bryan Tyree Henry στους ρόλους των Optimus Prime και Megatron αντίστοιχα. Η ταινία εξερευνά τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους και λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου στον πλανήτη Cybertron, με το κοινό του CinemaCon να περιγράφει το αποκλειστικό clip ως «εκθαμβωτικό». H ταινία αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Το «Inside Out 2» ενθουσιάζει το κοινό

Τα πρώτα 35 λεπτά του πολυαναμενόμενου «Inside Out 2» προβλήθηκαν αποκλειστικά για το κοινό του CinemaCon, με τους παρευρισκόμενους να ενθουσιάζονται με το χιούμορ και τη σκηνοθεσία του sequel -συγκεκριμένα, την παράσταση έκλεψε η αξιολάτρευτη ερμηνεία της Maya Hawke στο ρόλο της Ανυσηχίας! Η ταινία αναμένεται τον Ιούνιο.

Δείτε το 2ο μέρος του αφιερώματος εδώ!