Dave Grohl και Morissette ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ Fuji Rock, για ένα συγκινητικό tribute.


Το “Mandinka” της Sinéad O’Connor διασκεύασαν οι Foo Fighters με special guest την Alanis Morissette, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο φεστιβάλ Fuji Rock της Ιαπωνίας. Το “Mandinka” συμπεριλαμβανόταν στον ντεμπούτο δίσκο της  O’Connor από το 1987, The Lion and the Cobra.

Η performance των καλλιτεχνών στο Fuji Rock υπήρξε μόλις ένα από τα δεκάδες tributes του μουσικού κόσμου προς τη σπουδαία O’Connor, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα. Καλλιτέχνες όπως οι Kate Bush, ANOHNI, Perfume Genius, Massive Attack, Tori Amos, Tegan and Sara, U2, Flea, Chuck D και πολλοί ακόμη, τίμησαν επίσης την Ιρλανδή τραγουδοποιό.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Morissette μοιραζόταν τη σκηνή με τον Dave Grohl, αφού η ίδια συνεργάστηκε με το συγκρότημα στις tribute συναυλίες για τον Taylor Hawkins της περασμένης χρονιάς. Προτού ο Hawkins γίνει μέλος των Foo Fighters, ο ίδιος συμμετείχε στην μπάντα της Morissette.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr