Η νεαρή pop star μετατρέπεται σε μοντέλο και ηθοποιό για τις ανάγκες της καμπάνιας της eyewearς συλλογής του ιταλικού οίκου μόδας


Σε μια film noir-inspired διαφήμιση για τον οίκο Gucci πρωταγωνιστεί η αγαπημένη και εξόχως νεαρή pop star, Billie Eilish, η οποία για τις ανάγκες αυτής μετατράπηκε σε μοντέλο και ηθοποιό.

Στη νέα αυτή καμπάνια, που προωθεί την eyewear συλλογή του ιταλικού οίκου μόδας, το κοινό βλέπει την Eilish να πέφτει θύμα stalking από μία σωσία της. Η Eilish παρουσιάζεται να οδηγεί ένα εντυπωσιακό vintage αμάξι στους λόφους του Hollywood, με την ατμόσφαιρα να παραπέμπει εμφανώς σε μια film noir ταινία.

Στο διαφημιστικό βλέπουμε την τραγουδίστρια να φορά τα εμβληματικά γυαλιά Navigator του οίκου Gucci, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και μια ’80s-inspired μάσκα, όπως και ροζ cat-eye γυαλιά.

Πίσω από την καμπάνια βρίσκεται φυσικά ο Creative Director του οίκου, Alessandro Michele, ενώ συνεργάστηκαν επίσης η Art Director, Lina Kutsovskaya, και η φωτογράφος, Harley Weir.

Η επιλογή της Eilish για την καμπάνια έγινε από τον οίκο Gucci μιας που εκείνη χαρακτηρίζεται από αυτόν ως «αυθεντική», με «εκφραστικότητα που μιλά στον πυρήνα των αξιών του οίκου», ενώ ταυτόχρονα γίνεται αντιληπτή από το κοινό ως «η φωνή της γενιάς της».

Η Eilish ανακοίνωσε τη δουλειά της με τον οίκο Gucci στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της καμπάνιας.

https://www.instagram.com/p/CiKvgV_PuyO/?utm_source=ig_web_copy_link