Δείτε ολόκληρη την εντυπωσιακή του φωτογράφιση δια χειρός Steven Meisel


Ο ταλαντούχος Timothee Chalamet φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, αποτελώντας τον πρώτο άνδρα που βρίσκεται ποτέ σε εξώφυλλο του εν λόγω, ιστορικού περιοδικού στα 135 χρόνια ύπαρξής του.

Ο 26χρονος Γαλλοαμερικανός ηθοποιός, που έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου (Call Me by Your Name) το 2017, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons αυτή τη στιγμή, ενώ η δημοφιλία του είναι πραγματικά στο απόγειό της.

Τίτλος του εξωφύλλου στο περιοδικό είναι το Vogue: Mad About The Boy!, ενώ ο διευθυντής του, Edward Enninful, ήταν και αυτός που επέλεξε και προσκάλεσε τον Timothée Chalamet σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/Cihz0cSNBZM/

Η φωτογράφιση ενός άνδρα στο εξώφυλλο του περιοδικού φαίνεται πως έχει εκπλήξει μέχρι στιγμής ευχάριστα το πιστό αναγνωστικό κοινό του σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον κόσμο να χαιρετίζει την επιλογή αυτή ως μια κίνηση απελευθέρωσης και ένα κλείσιμο του ματιού στο ξεπέρασμα των έμφυλων διπόλων.

Το styling στη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Edward Enninful ενώ πίσω από την κάμερα του φωτογραφικού φακού βρέθηκε ένας μύθος της φωτογραφικής τέχνης, o Steven Meisel.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του τεύχους:

IMG 9418

IMG 9423

IMG 9424

IMG 9426