Μας παρουσίασε την νέα Haute Couture συλλογή με μια ταινία επιστημονικής φαντασίας


Μας παρουσίασε την νέα Haute Couture συλλογή με μια ταινία επιστημονικής φαντασίας

Οι Haute Couture συλλογές είναι για να θαυμάζονται δια ζώσης. Σε αφήνουν με δέος και εντυπωσιασμό. Υφάσματα, κεντήματα και πασαρέλες που διεγείρουν όλες σου τις αισθήσεις και κυρίως την φαντασία σου… αυτό είναι οι θρυλικές Haute Couture συλλογές. Είναι όλες οι τέχνες μαζί.

Εφόσον όμως η πραγματοποίηση ‘’κανονικής’’ επίδειξης μόδας είναι αδύνατηπρος το παρόν, η εκπληκτική Maria Grazia Chiuri, η οποία έχει αναλάβει τον ιστορικό οίκο Dior, αποφάσισε να μας παρουσιάσει την νέα συλλογή Υψηλής Ραπτικής για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2021 μέσα από μια μικρού μήκους ταινία επιστημονικής φαντασίας.

https://www.instagram.com/p/CCTPw5coueH/

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του εμβληματικού Ιταλού δημιουργού Matteo Garrone δημιουργήθηκε το μαγικό φιλμ ‘’Le Mythe Dior’’ με το οποίο η Maria Grazia Chiuri επέλεξε να μας αφηγηθεί την παρουσίαση της νέας συλλογής Υψηλής Ραπτικής.

https://www.instagram.com/p/CCUsS6PopPr/

Και ψηφιακά οι δημιουργίες είχαν όλα εκείνα τα συστατικά που κατάφεραν να μαγέψουν, να κερδίσουν και να εντυπωσιάσουν το κοινό. Στο φανταστικό κόσμο του βίντεο, οι μινιατούρες του θρυλικού ατελιέ Dior, ζωντάνεψαν με τα 37 λουκ της Maria Grazia Chiuri, τα οποία στη συνέχεια μεταμορφώθηκαν σε μικροσκοπικές φιγούρες ντύνοντας μια εικονική βιτρίνα Dior.

https://www.instagram.com/p/CCTx7tDojqT/

H Haute Couture Fall/Winter 2020-21 collection ήταν εμπνευσμένη από σουρεαλιστές καλλιτέχνες όπως οι Lee Miller, Dora Maar και Jacqueline Lamba, το οποίο μεταφράστηκε σε ποιητικές σιλουέτες, αιθέρια υφάσματα και πτυχώσεις που αγκαλιάζουν μοναδικά το σώμα, αποκαλύπτοντας και το μεγαλείο της υψηλής ραπτικής. Στην ουσία πρόκειται για ένα μικρό διάλειμμα του οίκου Dior από τα shows του, αφού σύντομα θα παρουσιάσει την Cruise 2021 συλλογή του στο Lecce της Ιταλίας.

Για να δεις ολόκληρο το βίντεο με την παρουσίαση της νέας συλλογής Υψηλής Ραπτικής

Πηγή