"Nα σεβαστούμε τον κόσμο, στον οποίο ζούμε και να δώσουμε ελπίδα''


"Nα σεβαστούμε τον κόσμο, στον οποίο ζούμε και να δώσουμε ελπίδα''

Ανυπομονούσαμε για αυτό το show από την πρώτη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση του, καθώς ήταν μια πρώτη ενέργεια μετά το lockdown της πανδημίας. Στο άκουσμα ενός πλωτού show στον Σηκουάνα, με παλαιότερες δημιουργίες του οίκου Balmain και 44 μοντέλα υπό την καθοδήγηση του Rousteing, ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο. Και δικαίως καθώς το σόου πραγματοποιήθηκε εχθές, το απόγευμα της Κυριακής και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CCRe2Abhrol/

https://www.instagram.com/p/CCRz6WCBSYZ/

Όλα τα μοντέλα φορούσαν Couture δημιουργίες από το αρχείο του οίκου, μιας και κατά τη διάρκεια του lockdown, η δημιουργία μιας νέας haute couture συλλογής ήταν εξαιτερικά δύσκολη υπόθεση. Έτσι, ο Rousteing αποφάσισε να επισκεφθεί ξανά τα αρχεία του Balmain, από το 1945 και τη Jolie Madame, που μαζί με το New Look του Dior έγιναν το απόλυτο σύμβολο αισιοδοξίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τώρα, καθώς ο οίκος συνεχίζει να αποπνέει χαρά και ευφορία με κάθε του συλλογή!

https://www.instagram.com/p/CCR1sqHBom9/

Το αποτέλεσμα… ένα πραγματικά μαγευτικό και ξεχωριστό θέαμα, γεμάτο με τέχνη, μόδα και υψηλή ραπτική.

"Μπορεί να μη βγαίνουμε από πόλεμο, βγαίνουμε όμως από πανδημία. Η μόδα περνάει δύσκολα. Δεν πιστεύω ότι η απάντηση είναι το να μην κάνουμε τίποτα, είναι το να σεβαστούμε τον κόσμο, στον οποίο ζούμε και να δώσουμε ελπίδα", εξήγησε ο Rousteing στη βρετανική Vogue.

https://www.instagram.com/p/CCRx1HhhJna/

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Olivier Rousteing, ο οποίος έχει αναλάβει τον οίκο Balmain, αποθεώθηκε και λατρεύτηκε ακόμη περισσότερο από τον Παριζιάνικο λαό, που είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Σηκουάνα και να παρακολουθήσει από κοντά το εκπληκτικό θέαμα.

https://www.instagram.com/p/CCRf5ZHhJ6k/

Πηγή