Βρες τον… έρωτα μέσα σε αυτά τα online dating apps!


Σαν να μοιάζει ότι κάθε μέρα όλο και ξεπετάγεται ένα νέο online dating app. Δεν έχει σημασία τι είδους σχέσης ψάχνει κανείς, αλλά από το απόλυτο «σ’ αγαπώ» στο «καλύτερα να είμαστε φίλοι με… προνόμια», τελευταία φαίνεται ότι απ’όλα έχει ο μπαξές!

Έχω ακούσει λοιπόν, πολλούς φίλους και φίλες να συζητάνε για τα καινούργια και τα καλύτερα apps, που δεν είναι το Tinder, και τα οποία είναι πραγματικά fun!

Badoo

3datingapps_01.jpg 

Ψάχνεις τον επόμενο Gerald Butler, Brad Pitt, Zac Efron ή Σάκη Ρουβά; Θα τον βρεις στο Badoo! Το app σου δίνει την δυνατότητα να βρεις celebrities lookalikes κάτι που είναι σίγουρα τρομερά ενδιαφέρον. Επίσης, σου εγγυάται ότι δεν θα πέσεις σε fake προφίλ, καθώς έχει ένα feature που πιστοποιεί αν ο χρήστης είναι αυτός που φαίνεται στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ του ή όχι.

Bumble

3datingapps_02.jpg 

Ένα app όλο πάνω στις γυναίκες! Μοιάζει με το Tinder λίγο και έχει ως εξής: Κάνει και εδώ το γνωστό “swipe” δεξιά αν σου αρέσει αυτός που βλέπεις ή αριστερά αν δεν είναι του γούστου σου. Και πάλι πρέπει να κάνουν και οι δυο match για να μπορέσουν να μιλήσουν, αλλά το twist εδώ είναι ότι μόνο οι γυναίκες μπορούν να ξεκινήσουν την κουβέντα. Για την ακρίβεια, έχουν μόλις 24 ώρες για να επικοινωνήσουν με τον χρήστη, διαφορετικά θα χαθεί η επικοινωνία!

Tastebuds

3datingapps_03.jpg 

Το Tastebuds είναι ένα app που συνδυάζει την μουσική με το dating! Κάνεις match με άτομα που είναι στην κοντινή περιοχή σου και με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα στην μουσική! Αυτό το app σου επιτρέπει να προσθέσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και να κάνεις έτσι νέους φίλους ή να κλείσεις ραντεβουδάκι για την επόμενη συναυλία στην πόλη!