Δεν πάει το μυαλό σου πόσο απλό είναι να κερδίσεις περισσότερα likes και… θαυμαστές!


Δεν πάει το μυαλό σου πόσο απλό είναι να κερδίσεις περισσότερα likes και… θαυμαστές!

Πιστεύεις ότι τα social media θα σε βγάλουν από την εργένικη ζωή; Νιώθεις ότι μέσα από αυτά θα βρεις το άλλο σου μισό;

Αν απάντησες θετικά στα παραπάνω, τότε πρέπει αμέσως να προχωρήσεις άμεσα σε κάποιες μικροαλλαγές. Συγκεκριμένα, να βάλεις μπρος ένα κόλπο το οποίο θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ελκυστική και άρα θα αυξήσει τις πιθανότητες να έχεις θαυμαστές.

Δε χρειάζεσαι πολύ χρόνο, ούτε κόπο, ούτε λεφτά. Το μόνο που θες είναι φίλους που θα θέλουν να συμμετέχουν σε μίνι… καλλιστεία φωτογραφιών και θα αποφασίσουν για χάρη σου ποιά θα είναι η επόμενη φωτογραφία προφίλ σου.

Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με μια νέα έρευνα που έγινε στο UNSW στο Σίδνεϊ, οι άλλοι διαλέγουν καλύτερες φωτογραφίες προφίλ για εμάς από ότι εμείς.

Στην έρευνα συμμετείχαν 102 φοιτητές. Κλήθηκαν να διαλέξουν από 12 φωτογραφίες τους, αυτή που πίστευαν ότι είναι η ιδανική για φωτογραφία προφίλ. Αφού διάλεξαν για τον εαυτό τους, έκαναν το ίδιο και για άλλους συμμετέχοντες που είχαν πριν επίσης ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία.  Τέλος, οι ερευνητές άφησαν το ίντερνετ και ξένους, να αποφασίσου ποιες ήταν οι ιδανικότερες. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι δεν ήταν αυτές που επέλεγαν οι ίδιοι οι χρήστες για τον εαυτό τους. 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/egw/24769-to-kolpo-gia-na-fainesai-pio-elkystiki-sta-social-media