Το alt-rock soundtrack της σειράς περιλαμβάνει επίσης μουσική των Nirvana, αλλά και τη διασκευή της Florence and the Machine στο “Just a Girl” των No Doubt


Ανακοινώθηκε και επίσημα η κυκλοφορία του soundtrack της δεύτερης σεζόν του Yellowjackets, το οποίο και θα γίνει διαθέσιμο σε CD και ψηφιακή μορφή την 1η Σεπτεμβρίου από τη Universal Music Canada. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει η εκδοχή του σε διπλό βινύλιο.

Το soundtrack περιλαμβάνει classics από διάφορους ’90s alt-rock καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως οι Nirvana, οι Cranberries, ο Elliott Smith, οι Garbage, αλλά και οι Veruca Salt. Ως προς τις νέες κυκλοφορίες, στο soundtrack περιλαμβάνονται δύο εκδοχές της διασκευής της Alanis Morissette στο theme song της σειράς, ένα original track του guest star της σειράς, John Cameron Mitchell, μαζί με τον Elijah Wood, αλλά και η διασκευή της Florence and the Machine στο “Just a Girl” των No Doubt.

Δείτε πιο κάτω το cover art και την πλήρη tracklist.

Στο Yellowjackets πρωταγωνιστούν οι Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey και πολλές ακόμη αγαπημένες ηθοποιοί, και αυτό λαμβάνει χώρα σε περισσότερα από δύο timelines στα ’90s και το σήμερα. Η δεύτερη σεζόν του έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο και ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr