Men Fashion στα καλύτερα της και δεν είναι ούτε το Μιλάνο ούτε το Παρίσι


Όσο τα χρόνια περνούν νέες τάσεις, επιρροές και δυναμικές εμφανίζονται.
Nαι μεν τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κλασσική και διαχρονική μόδα που συναντούμε στο Μιλάνο και στο Παρίσι, είναι όμως γεγονός, πως η καρδιά της ανδρικής μόδας χτυπάει τα τελευταία χρόνια πιο βόρεια.

Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν κάνει μεγάλα άλματα στο design και την σύγχρονη αισθητική. Πρωταγωνίστησαν σε Εβδομάδες Μόδας, ενώ οι street stylers από χώρες όπως η Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη και το Όσλο, μετρούν πολλά εκατομμύρια followers από όλο τον κόσμο.

copenten.jpg

Με την πρωτοποριακή αισθητική τους κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους και να φέρουν την δική τους επανάσταση στον κόσμο της μόδας, μιας και το στιλ τους δεν θυμίζει τίποτα γνωστό. Είναι αξιοσημείωτο και το γεγονός, πως το αντρικό κοινό όχι μόνο συμμετέχει σε Εβδομάδες Μόδας δυναμικά, αλλά και δεν διστάσει να ξεχωρίσει με τις πιο ιδιαίτερες και ταυτόχρονα μίνιμαλ τάσεις που ακολουθεί.  

copenone.jpg

Τα βλέμματα εστιάζουν κυρίως στην νεανική μόδα που έρχεται να μας μάθει πολλά για την εποχή. Την αισθητική και την νοοτροπία που κυριαρχεί. Με sustainable επιλογές και βιώσιμα brands να πρωτοστατούν, όπως επίσης και γήινες αποχρώσεις ή άλλοτε extravagant και pop χρώματα, οι νεαροί Σκανδιναβοί έχουν πολλά ακόμη να δώσουν, πόσο μάλλον όταν οι περιορισμοί covid θα έχουν φύγει από τις ζωές μας.

copenthree.jpg

copenfive.jpg

copeneight.jpg

 

copenfour.jpg

copennine.jpg

 

copenseven.jpg

 

 

copensix.jpg

copentwo.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest