Μίνιμαλ και κλασσική αισθητική από την μία και από την άλλη, σύγχρονα και hyperbeast outfits


Αγαπάμε την ανδρική μόδα και μπορεί φέτος να μας έλειψαν πολύ οι street style εμφανίσεις στα μεγαλύτερα fashion events που αναβλήθηκαν, ωστόσο οι αγαπημένοι μας street stylers δεν έχασαν ευκαιρία να δημοσιεύσουν και να εμπνεύσουν το ανδρικό κοινό μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram.

https://www.instagram.com/p/CHDOHUlHHw1/

Μίνιμαλ και κλασσική αισθητική από την μία και από την άλλη, σύγχρονα και hyperbeast outfits, δεν άργησαν να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και να δημιουργήσουν trends, τα οποία αγαπήθηκαν και δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση πως είναι έτοιμα να μας εγκαταλείψουν την ερχόμενη χρονιά. Μέσα από ένα σύντομο flashback στα αγαπημένα μας outfits του 2020 που ξεχωρίσαμε, ανυπομονούμε να δούμε ξανά στους πολυσύχναστους δρόμους, καλοντυμένους άντρες που θα μεταδώσουν την δική τους προσωπική αισθητική και το δικό τους στιλ, εμπνέοντας το κοινό τους.

https://www.instagram.com/p/CHgYYCQBXuM/

Το σίγουρο είναι πως το athleisure στιλ, τα hyperbeast κομμάτια και brands, καθώς επίσης και η διαχρονικότητα του κλασσικού και μίνιμαλ ντυσίματος, θα μας συνοδέψουν και την νέα χρονιά, ελπίζοντας πως θα έχουμε και τα εντυπωσιακά glam outfits σε μεγάλα fashion events όπως γνωρίζαμε…

https://www.instagram.com/p/B6QeW0DqBRJ/

Στα κυριότερα ανδρικά fashion trends ανέρχονται φυσικά τα αθλητικά κομμάτια και αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα τα puffer jackets, baseball hats, φόρμες και loungwear... είχαν και θα έχουν την τιμητική τους.

https://www.instagram.com/p/B6n9SqEgoLp/

Συνεχίζουμε με ένα χρωματικό trend, το οποίο δεν είναι άλλο από μονόχρωμα looks σε γήινες αποχρώσεις. Total nude looks επικράτησαν ιδιαίτερα, ακόμη και casual εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CIobkJOBsgh/

https://www.instagram.com/p/CFmuTXSHGBm/

Τα vintage στοιχεία, ειδικά στα αξεσουάρ ήταν επίσης ένα από τα πιο ''δυνατά trends'' που συνέχισαν δυναμικά το 2020 και θα συνεχίσουν. 

https://www.instagram.com/p/CEEhLuoirJn/

https://www.instagram.com/p/CIv7fOkHP_B/

Τέλος minimal στοιχεία και μαύρα outftis αφήνουν ελεύθερη την φαντασία και δημιουργούν ένα ''safe χώρο'' για να πειραματιστείς με κάθε είδους στιλ.

https://www.instagram.com/p/CHAI4uoHZ-S/

https://www.instagram.com/p/Bs0Hx7On9NX/