Δες την φωτογράφηση για την Γιαπωνέζικη Vogue που εντυπωσίασε


Δες την φωτογράφηση για την Γιαπωνέζικη Vogue που εντυπωσίασε

Ετών 18 και κόρη της Cindy Crawford, η Kaia Gerber φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο της Vogue Japan για το μήνα Σεπτέμβριο πιο αισθησιακή και τολμηρή από ποτέ. Στις φωτογραφίες του περιοδικού εμφανίζεται έτσι όπως ποτέ άλλοτε δεν μας είχε συνηθίσει. Σέξι με αισθησιακά εσώρουχα, δερμάτινα ρούχα και σε κάποιες λήψεις, φορώντας μόνο τις ψηλές βινύλ μπότες της.

https://www.instagram.com/p/CC5VhR4h8w4/

Eντυπωσιακή με ένα σύνολο YSL που αποτελείται από δερμάτινο παντελόνι skintight και δαντελένιο body ποζάρει για χάρη του διάσημου περιοδικού. Το μακιγιάζ της,εξίσου σαγηνευτικό. Εκπληκτική μεκόκκινο κραγιόν καιένα δραματικό smokey eye τόνιζαν μοναδικά ταχαρακτηριστικά της.

https://www.instagram.com/p/CC5JkaKhzWP/

https://www.instagram.com/p/CC6Jfshj_qv/

Τα εξώφυλλα φωτογραφήθηκαν από το δίδυμο Luigi καιIango και το styling από τη συντάκτρια της Vogue Japan, Anna Dello Russo. Το μακιγιάζ της ζωντανεύει ο YSL Global Beauty Director Tom Pecheux.

Ο Luigi Murenu επιμελήθηκε τα κοντά καστανά ακόμα μαλλιά της Gerber, έτσι ώστε να φαίνονται επιμελώς ατημέλητα, χαλαρά και γενικά, παράξενα σέξι.

https://www.instagram.com/p/CC5xXdiBJQX/

«Ευχαριστώ όλους που έκανα την τελευταία μου δουλειά πριν από την καραντίνα, ήταν το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω», έγραψε το μοντέλο σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε το εκπληκτικό εξώφυλλο. «Όταν σε περιβάλλουν τόσα ταλαντούχα άτομα, είναι εύκολο να απειλείται η δουλειά σου. Luigi & Iango, σας αγαπώ τόσο πολύ ❤️ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! "

cover photo: @luigiandiango

Πηγή