Τι είναι το ''McQueen Creators project'' ;


Τι είναι το ''McQueen Creators project'' ;

Είναι ένας ακόμη από τους οίκους,ο οποίος κατάφερε να αντιδράσει πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν και να μην χάσει την δημιουργικότητα του, εξαιτίας του νέου covid-19.

Μπορεί η καθημερινότητα μας να έχει αλλάξει, όμως αυτό για πολλούς σημαίνει πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γεννηθεί κάτι νέο. Ξεχωριστό και πρωτοπόρο. Προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες. Έτσι και ο γνωστός Βρετανικός οίκος Alexander McQueen ανακοινώνει τη νέα πρωτοβουλία #McQueenMusic, προτρέποντας μας, να ακούσουμε τη μουσική των fashion shows του, από την άνεση του σπιτιού μας.

Ο John Gosling, ο υπεύθυνος για τα soundtracks των συλλογών, έχει μέχρι στιγμής επεξεργαστεί μια μουσική επιλογή εννέα ωρών, που είναι διαθέσιμη μέσω Spotify.


https://www.instagram.com/p/B-ffJLRhWkv/

Η νέα αυτή πρόταση, στην νέα εποχή του #stayhome, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διαδικτυακού McQueen Creators project, το οποίο προσκαλεί τους followers του οίκου να δώσουν τη δική τους καλλιτεχνική διάσταση σε αγαπημένα κομμάτια, μέσα από μια επιλογή εικόνων. Σίγουρα μια άκρως ενδιαφέρουσα δράση για να περάσεις τον χρόνο σου δημιουργικά!