Δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του Positive Club να χορέψουν με την Ελένη Φουρέιρα


Η Amita Motion έχει συνδεθεί με το μοτo "θετική ενέργεια" όλα αυτά τα χρόνια και στο ίδιο κλίμα αυτό τον καιρό δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του Positive Club να χορέψουν με την Ελένη Φουρέιρα, "στην πιο θετική dance εμπειρία", όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου! 

15 τυχεροί θα χορέψουν μαζί της "στο πιο θετικό dance video", ενώ άλλοι 15 τυχεροί μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα του video και να κερδίσουν ένα “Meet n Greet” με την αγαπημένη τους καλλιτέχνη.

Στο tab του Positive Club στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook https://apps.facebook.com/positiveclub/, οι fans έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν την συμμετοχή τους για το dance video έως τις 14 Μαΐου και για να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα του video και να συναντήσουν την Ελένη Φουρέιρα μέσω του “Meet n Greet” έως τις 23 Μαΐου.  

Η Ελένη Φουρέιρα καλεί τους fans της σελίδας να στείλουν φωτογραφία με την πιο εντυπωσιακή τους χορευτική φιγούρα και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πιο θετικό dance video, συναντώντας την από κοντά.

Οι 15 τυχεροί με τις καλύτερες χορευτικές δυνατότητες, που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα χορού με την χορογράφο της Ελένης Φουρέιρα. Αφού ολοκληρωθεί το μάθημα χορού, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα το πιο θετικό dance video, παρουσιάζοντας τις φιγούρες που  έκαναν πρόβα στο μάθημα, απολαμβάνοντας επαγγελματικό μακιγιάζ και styling! Επιπλέον, 15 ακόμα τυχεροί, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά την Ελένη Φουρέιρα μέσω του “Meet n Greet” και να μοιραστούν μαζί της την αγάπη τους για τη μουσική και το χορό, παρακολουθώντας τα γυρίσματα του πιο θετικού dance video.

Μπες τώρα στο πιο θετικό club της χρονιάς και πάρε μέρος στις πιο θετικές εμπειρίες, που δε βρίσκονται πουθενά αλλού παρά μόνο στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook www.facebook.com/amitamotion.

Γίνε και εσύ μέλος του πιο θετικού club της χρονιάς, μέσα από το tab της εφαρμογής του Amita Motion Positive Club στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook https://apps.facebook.com/positiveclub/.