Οι συμμετέχουσες, που ήρθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας στην όμορφη Παραλία Αγίας Μαρίνας στα Χανιά της Κρήτης, ξεπέρασαν τις εκατό! 


Για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε από τη Billabong με επιτυχία, ένα διήμερο (31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου) για κορίτσια που θέλησαν να δοκιμάσουν surf και να πάρουν μια γερή δόση από την κουλτούρα και τη ζωή στην παραλία.

Οι συμμετέχουσες, που ήρθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας στην όμορφη Παραλία Αγίας Μαρίνας στα Χανιά της Κρήτης, ξεπέρασαν τις εκατό!

Φωτογραφίες: Έβαν Μαραγκουδάκης - Πένυ Τσαούτου.

Από την Παρασκευή το πρωί άρχισαν να καταφτάνουν και να στήνουν τις σκηνές τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μερικά μέτρα από τη θάλασσα, ενώ κάποιες άλλες προτίμησαν την άνεση των κοντινών ξενοδοχείων, γιατί όχι.

Ο καιρός ήταν με το μέρος τους ευτυχώς και οι συνθήκες ιδανικές για να τα κάνουν όλα. Η πρώτη ημέρα είχε πολύ μικρό κύμα οπότε με ευκολία μπορούσε να γίνει και SUP, ενώ την Κυριακή δυνάμωσε ο αέρας στο Αιγαίο και έστειλε ένα μετράκι, ότι έπρεπε για να τσουλήσουν με τα Surf.Όλο το Σαββατοκύριακο γινόντουσαν παράλληλα μαθήματα στα γκρούπ, θεωριτικά και πρακτικά και line up και στεριά γέμισαν από τα ενθουσιαμένα πρόσωπα μαθητών και εκπαιδευτών.

Pilates, yoga, massage, cinema, ήταν μερικές από τις επιλογές που είχαν για να περάσουν οι κοπέλες, τις ώρες έξω από το νερό, ενώ αρκετές είχαν αντοχές να συνεχίσουν και στο πάρτυ του Σαββάτου με DJ Ro ή να κάνουν και μια βόλτα στα Χανιά! Στο τικι bar τα smoothies και οι φτουτοσαλάτες έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από τη μεσογειακή κουζίνα του Άμμος Ήλιος κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος, καταφέραμε να φάμε τα πάντα.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά από ένα τελευταίο session στο νερό,  ένα κουραστικό αλλά απολαυστικό ΣΚ έφτασε στο τέλος του και ο δρόμος της επιστροφής, καλούσε τις περισσότερες να γυρίσουν.

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να κλίσει η καλοκαιρινή σεζόν και να μας αφήσει με μια γλυκειά αναμονή για τον ερχομό των νοτιάδων και το surf του χειμώνα... μέχρι την επόμενη φορά.

Photos: Billabong