Platform community: Σε κάθε τεύχος του free press Platform (επιστρέφει σε περισσότερα απο 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα) θα δίνεται ο λόγος και στους αναγνώστες!


Platform community: Σε κάθε τεύχος του free press Platform (επιστρέφει στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε περισσότερα απο 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα) θα δίνεται ο λόγος και στους αναγνώστες!


Θα θέλαμε να μας στείλετε τα δικά σας κείμενα και θα δημοσιευσθούν τα πιο ενδιαφέροντα (ενώ κάποια θα δημοσιευθουν στο νέο Platform site που ετοιμάζεται).

Deadline: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Στέλνετε τα κείμενά σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσα στο inbox στην fan page εδώ.

Διαλέγετε τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1. Ποια μαθήματα θα θέλατε να υπάρχουν στα ελληνικά πανεπιστήμια - ιδρύματα και δεν υπάρχουν καν (με δεδομένο και το κόψιμο σημαντικών τμημάτων στα ΤΕΙ); Λέξεις: 50

2. Εκπαίδευση σήμερα. Τι θα άλλαζα στη σχολή μου. Λέξεις: 300

3. Bullying. Έχετε υπάρξει θύματα bullying και τι θα μπορούσε να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα; Λέξεις: 300

Photo: Ένα μικρό teaser απο το - still in progress - εξώφυλλο του νέου τεύχους με τον Giorgio Zavos, να διαλέγει τα 10 αγαπημένα του μουσικά άλμπουμ.