Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Surf και Sup, Pilates, Yoga, Massage, Lifeguerd workshop, Beach party και πολλά άλλα αποκλειστικά για κορίτσια, με συμμετοχή δωρεάν!


Η Billabong διοργανώνει Girls Surf Weekend στα Χανιά, από 31 Αυγούστου μέχρι 1 Σεπτεμβρίου, στο Beach Bar Άμμος & 'Ηλιος στην παραλία Αγίας Μαρίνας! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Surf και Sup, Pilates, Yoga, Massage, Lifeguerd workshop, Beach party και πολλά άλλα αποκλειστικά για κορίτσια, με συμμετοχή δωρεάν!

Θες να κερδίσεις τα εισιτήρια για Κρήτη και διαμονή σε ξενοδοχείο για το Girls Surf Weekend; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Eίναι απλό, κάνε μας follow στο Twitter και στείλε μια surfing φωτογραφία σου με mention στο @redbullGRE προσθέτοντας στο τέλος το: http://win.gs/GirlsSurf
Η τυχερή θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και θα ενημερωθεί μέσω Twitter! Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Αυγούστου.

Περισσότερα για το Girls Surf Weekend:

Διαμονή στην παραλία με σκηνές, μεταφορά από και προς το λιμάνι και οι θέσεις στα μαθήματα surf και sup είναι εξασφαλισμένα για όσες εγγραφούν από πριν! Για όσες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή τις μέρες του event θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο event της Billabong και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - τηλ.: 22990 49285 ή 6947664675



Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό της Red Bull:

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία Red Bull Hellas (εφεξής Διοργανωτής).
Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 16 Αυγούστου μέχρι 22 Αυγούσοτυ στις 23:59.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Εξαιρούνται τα στελέχη, τα μέλη, οι συνέταιροι, οι εργαζόμενοι, οι αντιπρόσωποι και οι σύμβουλοι του Διοργανωτή, καθώς και οι σύζυγοι, σύντροφοι, γονείς, τέκνα, αδερφοί, αδερφές, συνεταίροι ή συνεργάτες των προαναφερθέντων προσώπων.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω Twitter. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται κάνοντας follow στον λογαριασμό @redbullGRE και έπειτα ένα tweet με αναφορά στο @redbullGRE (mention) που θα περιλαμβάνει μια φωτογραφία με θέμα το surfing και το link http://win.gs/GirlsSurf προς την ιστοσελίδα όπου δημοσιεύθηκε ο διαγωνισμός.
Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις φωτογραφίες με τις οποίες λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι οι δημιουργοί των φωτογραφιών και να τους ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα της εικόνας.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει τυχαία, μετά από κλήρωση στα γραφεία του Διοργανωτή.
Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο site redbull.gr. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω Twitter από το λογαριασμό @redbullGRE.

O Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απολύτως ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση του, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα παρεμφερή ή ίσης αξίας αυτών, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με σχετική δημοσίευση-ανάρτηση στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες http://www.redbull.com/gr/el , και στο Twitter στον λογαριασμό @redbullGRE . Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν με την συμμετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του internet. O Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τα ονόματα νικητών, τις φωτογραφίες της συμμετοχής των συμμετεχόντων, τις φωτογραφίες αυτών, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση
και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό εκχωρούν αυτομάτως και ατελώς στον Διοργανωτή τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών με τις οποίες έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.
Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού δύναται να επηρεαστεί ή διακοπεί από την απόδοση του δικτύου.
Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.