Τι έγραψαν οι Mick Jagger, Beyoncé, Brian Wilson, Diana Ross και πολλοί ακόμα για τον θάνατο της Βασίλισσας του Rock 'n' Roll


Σε ηλικία 83 ετών πέθανε μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες όλων των εποχών, η θρυλική Tina Turner. Ο θάνατος της αδιαμφισβήτητης Βασίλισσας του Rock 'n' Roll επήλθε στις 24 Μαΐου, στα 83 της χρόνια και έπειτα από πολυετή μάχη με πολλαπλές ασθένειες.

Λίγη ώρα αφότου ο θάνατος ανακοινώθηκε επίσημα από τον εκπρόσωπο της τραγουδίστριας, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος έσπευσε να αποχαιρετήσει την Turner μέσα από tribute αναρτήσεις στα social media, για μια once-in-a-lifetime performer.

«Ξαφνιάστηκα τόσο από τον ξαφνικό θάνατο της υπέροχης φίλης μου, Tina Turner. Υπήρξε πραγματικά μια εξωφρενικά ταλαντούχα performer και τραγουδίστρια. Υπήρξε έμπνευση, ήταν θερμός άνθρωπος, αστεία και γενναιόδωρη. Με βοήθησε τόσο πολύ όταν ήμουν νέος και δεν θα την ξεχάσω ποτέ», έγραψε ο θρυλικός  frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, για τους οποίους η Turner άνοιγε την εμβληματική Stones tour του 1969.

Τribute απηύθυναν προς την Turner και δεκάδες άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες και προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων οι Beyonce, Brian Wilson, Debbie Harry, Alicia Keys, Diana Ross και Erykah Badu, αλλά και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, μαζί με τον πρώην Πρόεδρο, Barack Obama.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr