Επιστρέφει φέτος ισχυρότερο από ποτέ και υποδέχεται πολλούς σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες που θα γεμίσουν τον Μεσογειακό βραδινό ουρανό με ακόμα περισσότερα αστέρια


Η καρδιά του μουσικού καλοκαιριού για το 2023, χτυπάει στην κορυφή ενός μαγευτικού βράχου, στη μέση της θάλασσας, στο Sani Resort της Χαλκιδικής. Χτυπά μελωδικά και ρυθμικά εκεί, που τα πιο λαμπρά αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αποφάσισαν να μετακομίσουν για φέτος, γεμίζοντας νύχτες και αισθήσεις με τις ανυπέρβλητες νότες τους. Σε μία σπάνια, μία μοναδική σύναξη υπέρλαμπρων αστέρων που από τη μία καταγράφει επί σκηνής την εξαιρετική δυναμική ενός ιστορικού φεστιβάλ κι από την άλλη επαναπροσδιορίζει τα Ελληνικά συναυλιακά μας καλοκαίρια.

Με ένα μεγαλειώδες κοντσέρτο που αποκαλύπτει την άλλη όψη των big events σαν αυτό της διάσημης superstar Sarah Brightman, συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας. Της σοπράνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, τις συνεργασίες κορυφής, τα αμέτρητα βραβεία και τη φωνητική έκταση που ξεπερνά τις 3 οκτάβες. Της μοναδικής λυρικής τραγουδίστριας που υπήρξε ταυτόχρονα στην κορυφή των charts χορευτικής, κλασικής και κλασικής crossover μουσικής του Billboard. Την αυθεντική Christine Daae που με την ανεπανάληπτη ερμηνεία της στο Phantom of the Opera κατέχει κι εκεί την πρωτιά με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr