Ο καλλιτέχνης απαντά στα σχόλια για εμφάνισή του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη


Μέσα από ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα απάντησε ο Φοίβος Δεληβοριάς σε όσες και όσους σχολίασαν τη στάση του μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Δεληβοριάς αναφέρθηκε στην ανάρτησή του στο Facebook στο γεγονός ότι δεν έχει πρόθεση να απομακρύνει τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και τις «ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις» που πραγματοποιούνται όλο αυτό το διάστημα.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος εξηγεί ότι αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση, επειδή σύμφωνα με εκείνον «έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και λογαριασμών στα social τα όριά του».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς δήλωσε στη συνέχεια ότι είναι «συντετριμμένος όπως κάθε Έλληνας» από την τραγωδία στα Τέμπη. Σημείωσε επίσης πως η εμφάνισή του στο «Κύτταρο» πραγματοποιήθηκε αφού έληξε το τριήμερο εθνικό πένθος «και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν».

Δείτε ολόκληρη την απάντηση του Φοίβου Δεληβοριά στη συνέχεια.

«Δεν έχω καμιά πρόθεση να απομακρύνω τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και από τις πανελλήνιες, ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις που δείχνουν και την ανθρωπιά και την επαγρύπνηση της κοινωνίας μας, όσο κι αν αυτή καθημερινά συσκοτίζεται.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr