Οι Evan Mock, Thomas Doherty και Eli Brown φωτογραφίζονται για το ανδρικό περιοδικό φορώντας τις καυτές τάσεις του φθινοπώρου


Το πολυαναμενόμενο series reboot της χρονιάς είναι γεγονός εδώ και μερικές εβδομάδες και όλος ο κόσμος μιλά για τους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριές του. Ο λόγος φυσικά για το Gossip Girl, που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες του HBO τον Αύγουστο, σχεδόν 10 χρόνια μετά το (απογοητευτικό για πολλούς) φινάλε του original.

Και συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησαν οι χαρακτήρες της σειράς όταν αυτή πρωτοπαίχτηκε από το CW, οι νέοι πρωταγωνιστές αποδεικνύονται και οι ίδιοι style icons, από αυτά που αξίζει να αντιγράψεις και την τελευταία στυλιστική τους επιλογή για να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Το GQ δεν άργησε φυσικά να αντιληφθεί τη συνέχιση αυτής της ενδυματολογικής παράδοσης, γι΄αυτό και στο νέο τεύχος του κυκλοφορεί με ένα αναλυτικό profile των Evan Mock, Thomas Doherty και Eli Brown, συνοδευόμενο από μια fashion φωτογράφιση στην οποία οι τρεις πρωταγωνιστές φορούν τις καυτές τάσεις του φθινοπώρου.

Δες εδώ τις ενδυματολογικές επιλογές των αγοριών του Gossip Girl για να πάρεις το street style inspo που αναζητούσες για τη νέα σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CTLSD2zl7qC/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTCX01hr69U/?utm_source=ig_web_copy_link