Looks με vintage επιρροές που αγαπήσαμε


Aν θεωρείς πως τα vintage κομμάτια είναι ξεπερασμένα ή παλιομοδίτικα, ξανασκέψου το! 
Η αποθέωση του στιλ είναι να μπορέσεις να συνδυάσεις τα vintage κομμάτια που έχεις κληρονομήσει ή αποκτήσει με τα σύγχρονα trends. Να κάνεις τα ''παλιά'' σου κομμάτια αναλλοίωτα στον χρόνο και να τα φέρεις στο σήμερα. Και αυτά όμως, όταν καταφέρεις να τα εκσυγχρονίσεις θα σε ανταμείψουν. 

vintage6.jpg

Η νοσταλγία ως συναίσθημα συγκινεί πολύ. Και τα vintage στοιχεία στην εμφανισή σου, μπορούν όχι απλά να την απογειώσουν αλλά να σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και να σου προσδώσουν απαράμιλλο στιλ και διαχρονικότητα. Προσδίδουν ένα κύρος, μια αίσθηση που οι περισσότεροι λατρεύουν...

vintage7.jpg

Οι επιτυχημένες street stylers δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τα retro και vintage στοιχεία έξω από τις εμφανίσεις τους. 
Τα μαργαριτάρια της γιαγιάς, το σακάκι με τις βάτες της μαμάς, μια vintage τσάντα ή μπότες ή αξεσουάρ είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν την εμφάνισή σου και θα την ''πάνε ένα βήμα παραπέρα''.

vintage3.jpg

Μη διστάζεις, άλλωστε το να φορέσεις για παράδειγμα τα δαχτυλίδια ή την ζακέτα της μητέρας σου είναι μια κίνηση όπου οι σύγχρονες γυναίκες έχουν υιοθετήσει και αγαπήσει πολύ. Δείχνει άποψη και αγάπη...

vintage5.jpg

Note: Το μυστικό είναι να καταφέρεις να δείχνουν σύγχρονα, να είναι συνδυασμένα με τρόπο ώστε να αναδεικνύονται αλλά και να αναμειγνύονται με σύγχρονα trends.

vintage4.jpg