ΑΚΤΟ Fashion Show 2014

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας & Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό fashion show, που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 25 Ιουνίου, ώρα 20:30 στον ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως).

Κείμενο: Platform news

•    ΤΕCHNO-FASHION/Τεχνολογία και Μόδα”
•    Προσωπικές collection αποφοίτων προγράμματος Βachelor (Ηοns) Degree       

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας & Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους, σε ένα εντυπωσιακό fashion show, που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 25 Ιουνίου, ώρα 20:30 στον ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως).

Πρωτότυπο design, άψογη τεχνική, μοναδικούς συνδυασμούς υφασμάτων & υλικών και δυναμικές στιλιστικές παρεμβάσεις που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπική σφραγίδα κάθε απόφοιτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν το show των νέων δημιουργών.

Το show αποτελείται από 2 θεματικές ενότητες.

•    Η πρώτη, έχει θέμα“ Τεχνολογία και Μόδα”. Δύο έννοιες διαφορετικές, και μια σχέση που εξελίσσεται, μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Στη νέα χιλιετία η τεχνολογική εξέλιξη αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Η βιομηχανία της μόδας ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές ανακαλύψεις, προχωρώντας σε ένα μέλλον όπου όλα μοιάζουν δυνατά. ”Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις”. Η φράση αυτή του θεμελιωτή των σύγχρονων υπολογιστών Alan Kay είναι μια μεγάλη πρόκληση στην οποία κλήθηκαν να ανταποκριθούν οι σχεδιαστές μόδας του ΑΚΤΟ σχεδιάζοντας μια συλλογή ρούχων που να έχει σαν κεντρική σχεδιαστική ιδέα την τεχνολογία.

•    Στη δεύτερη θεματική ενότητα οι τελειόφοιτοι του προγράμματος BA (Hons) Degree in Fashion Design | AKTO - Middlesex University θα παρουσιάσουν ο καθένας την προσωπική του collection η οποία αποτελεί και την υλοποίηση της  διπλωματικής του εργασίας.  Από τα θεατρικά κουστούμια έως το Εθνικ, από την ομορφιά του  φυσικού  κόσμου  μέχρι τις φουτουριστικές αναζητήσεις και από την μουσική Jazz έως την εποχή της αθωότητας και την απλοποίηση της καθημερινής ζωής  σαν μια άλλη ερμηνεία του ‘less is more’,  τα  θέματά τους  θα αποκαλυφθούν και θα παρουσιαστούν στο εντυπωσιακό fashion show των αποφοίτων μας.

Ο ΑΚΤΟ είναι το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design στην Ελλάδα. Mε την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταπτυχιακά και προπτυχικά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor και Μaster. Αξίζει ν’ αναφερθεί, ότι στον ΑΚΤΟ λειτουργεί  το μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα σπουδών Σχεδιαστών Μόδας, που είναι επικυρωμένο από Ευρωπαϊκό κρατικό Πανεπιστήμιο.


Πληροφορίες: T: 210 52 30 130
www.akto.gr 

www.facebook.com/AKTOcollege