Ίσως σε ξενίσει το γεγονός ότι εσύ θα πρέπει να "χειριστείς" κατά κάποιον τρόπο την κάμερα και να τον ακολουθήσεις...


360° video είχαμε δει στη χώρα μας και μάλιστα και στο ιστορικό κέντρο. Είχαμε δει 360° και σε promo αυτοκινήτου. Η μαγεία, όμως, αυτών των εντυπωσιακών video αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο όταν έχουμε να κάνουμε με το αγαπημένο μας 360° Freerunning και ιδιαίτερα με τον επίσης αγαπημένο μας στο Youth Platform, Δημήτρη Κυρσανίδη!

Ο Δημήτρης DK Κυρσανίδης, μαζί με τους freerunners Γιώργο Κατσιλίδη και Dimitri Kristi, επισκέπτονται το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το αποτέλεσμα είναι το πρώτο ever 360° freerunning video στην Αθήνα!

"Περάσαμε απ' την αρχαία αγορά, τους Διόσκουρους και ανεβήκαμε στ' Αναφιώτικα. Ήταν μεσημέρι και είχε ησυχία, τα ασβεστωμένα στενά ήταν άδεια και το περιβάλλον ενέπνεε σεβασμό - νιώθαμε διαφορετικά, θύμιζε ένα όμορφο χωριό!", λέει ο DK.

Απόλαυσε το εκπληκτικό video και, ναι, ίσως σε ξενίσει το γεγονός ότι εσύ θα πρέπει να "χειριστείς" κατά κάποιον τρόπο την κάμερα και να τον ακολουθήσεις, όπως θα έκανες και με τα μάτια σου αν ήσουν παρών. Αλλά αυτό είναι μέρος της μαγείας - αρκεί να το συνηθίσεις... Για δες...

{youtube}8-mYG57NVWY{/youtube}