Video Part Premier Party


Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους skaters διεθνούς φήμης,  μεταξύ των οποίων οι Wes Cremer, Tristan Funkhouser και Josef Scott είχαν όσοι παρευρέθηκαν στο Μeet & Greet Session της DC στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο το μεσημέρι της Κυριακής 8 Δεκέμβρη.

Will_Marshall9.jpg

Will_Marshall10.jpg

Will_Marshall6.jpg

Από νωρίς συγκεντρώθηκαν στο γκαράζ του Πολυτεχνείου αθλητές αλλά και ερασιτέχνες skaters που έλαβαν μέρος σε ένα Τricks for Τreats Contest με κριτές τους 3 κορυφαίους riders της DC.

Highlight της ημέρας ήταν το Longest Ollie Challenge, μετά τη λήξη του οποίου μοιράστηκαν δώρα και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Will_Marshall3.jpg

Το βράδυ της ίδιας ημέρας  οι αθλητές και οι φίλοι τους από το skate community της Αθήνας και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν στο Ρομάντσο σε ένα πάρτυ αφιερωμένο στον Will Marshall με χορηγό την AMSTEL KARGO IPA.

Will_Marshall2.jpg

Will_Marshall5.jpg

Will_Marshall7.jpg

Εκεί μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον νέο team rider της DC Will Marshal, καθώς μετά την πρεμιέρα του Video Part του, ανακοινώθηκε από την Alltimers skateboards η ανακήρυξή του σε «Pro» και παρουσιάστηκε η σανίδα με το όνομά του. Η είδηση έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και επευφημίες που κράτησαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Will_Marshall4.jpg

 

DC Shoes Greece Facebook

DC Shoes Greece Instagram

Photo credits: @Kon_Tzemis