Αυτή είναι η μεγαλύτερη δημοπρασία του brand έως και σήμερα


Το Sotheby’s ετοιμάζεται για μια από τις μεγαλύτερες δημοπρασίες μέχρι και σήμερα. Όσον αφορά τον χώρο του skateboarding τουλάχιστον…

Συνεργάζεται με την Supreme και μαζί δημιουργούν την μεγαλύτερη δημοπρασία του brand. H Supreme πρόκειται να πουλήσει μερικές από τις πιο θρυλικές σανίδες του skateboard από το 1998.

Ο συλλέκτης Ryan Fuller κατάφερε να συλλέξει όλες τις σανίδες του brand από την περίοδο αυτή και τώρα συνεργάζεται με το Sotheby’s, για να τις βγάλει σε πλειστηριασμό.

Με τον τίτλο, “20 Years of Supreme”, η δημοπρασία θα περιλαμβάνει καθεμιά από τις σανίδες που έχει κατασκευάσει το streetwear brand, στα τέλη του ’90.

https://www.instagram.com/p/BsqYMTzgKD7/

Με περίπου 250 σχέδια, η σειρά περιλαμβάνει σανίδες και από συνεργασίες που έχει κάνει το brand με διάφορους καλλιτέχνες και οίκους, όπως τον George Condo, Damien Hirst, Jeff Koons, Takashi Murakami αλλά και την Louis Vuitton.

https://www.instagram.com/p/BsjMqJDAS9t/

Ο Fuller μίλησε σχετικά, για την απόφασή του να βγάλει σε πλειστηριασμό την συλλογή του. «Όταν αποφάσισα να πουλήσω την συλλογή μου, ήξερα ότι το Sotheby’s ήταν το σωστό ταίρι». Συνέχισε λέγοντας: «Όπως και με την Supreme, το Sotheby’s είναι από τους πιο αξιότιμους ηγέτες στον τομέα τους και έχουν παγκόσμια ισχύ με σκοπό να προσφέρουν σε συλλέκτες σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να υποβάλλουν προσφορές σε μοναδικές συλλογές που αφορούν την τέχνη, την μόδα και την ιστορία της Supreme, όλα σε ένα».

Η συλλογή του Fuller εκτιμάται στο ποσό των 800.000 χιλιάδων και του 1.2 εκατομ. δολαρίων! Η συλλογή θα βγει σε πλειστηριασμό στο Sotheby’s στις 25 Ιανουαρίου.

https://www.instagram.com/p/Bsq6wjWn5kg/

Μαζί με τον πλειστηριασμό, η συλλογή “20 Years of Supreme” θα παρουσιαστεί και σε μορφή έκθεσης, στις 20 Ιανουαρίου στον χώρο του Sotheby’s.

https://www.instagram.com/p/BsnlM1RgyFe/

Κεντρική φωτό: Instagram @sothebys