Yes, please!


Το 2018 τέλειωσε πολύ δυναμικά. Και αυτό γιατί οι λάτρεις του skateboarding είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο φανταστικές συνεργασίες της Stüssy. To streetwear brand, συνεργάστηκε αρχικά με τη Nike  για μια νέα εκδοχή του SB Blazer και πιο πρόσφατα με τον pro skater και καλλιτέχνη, Lance Mountain.

Είναι η τελευταία συνεργασία όμως που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτή την φορά! Το brand και ο artist συνεργάστηκαν και κυκλοφόρησαν μια limited edition σανίδα του skate.

Οι δυο είχαν προηγουμένως συνεργαστεί με στην γνωστή Blazer σιλουέτα της Nike η οποία δόθηκε σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ειδικό λεοπάρ print που δημιούργησε ο Mountain.

https://l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FBq769KnFNy8%2F%3Futm_source%3Dig_embed&e=ATOJgWfOMULFPDnOXf_yzSBGFbyMauhaxK20QMIFF2LGQnFDcyCagB52SvGRE_LkRIYtZuOSErOzjab9T6bVAChRU9GjfRbp

Η νέα σανίδα του skate “Vato”, την οποία κατασκεύασε η αμερικανική εταιρία, Flip Skateboards, διαθέτει το ίδιο λεοπάρ σχέδιο με τα Nike SB Blazer, ενώ συμπεριλαμβάνει ένα πρόσωπο στο κάτω μέρος της, σε γαλάζιο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/BrqFCC3Fe5f/

Η σανίδα διαθέτει 5 διαφορικά χρώματα, ενώ έχουν κατασκευαστεί μόλις 50 σανίδες οι οποίες είναι διαθέσιμες στο online κατάστημα της Stüssy. Η σανίδα κοστίζει 70 δολάρια.

https://www.stussy.com/us/lance-flip-deck

Κεντρική φωτό: Instagram @stussy