Ο skateboarder αποχαιρετάει το 2018 κάνοντας εντυπωσιακά τρικ!


Ένα μίνι φαινόμενο είναι ο Zion Wright. Ένα φαινόμενο του skateboarding. Ο 19χρονος Zion απέδειξε το ταλέντο του, τον Ιούνιο που μας πέρασε με το πρώτο του βίντεο με την Real Skateboards, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Τώρα, ο ίδιος επιστρέφει με εξίσου δυναμικό τρόπο, έτοιμος να μας αποδείξει ότι δεν παίζει παιχνίδια! Ο Wright αποχαιρετάει το 2018 με τον καλύτερο τρόπο. Ταξιδεύει με τους φίλους του και μαζί γυρίζουν το “Jupiter Rising”.

Το “Jupiter Rising” είναι ένα 8λεπτο βίντεο, σε συνεργασία με τη Real Skateboards, στο οποίο απολαμβάνουμε τον νεαρό skateboard να τα δίνει όλα! «Πετάει» πάνω από κενά, πατάει πάνω σε ράμπες, μέχρι και οι πτώσεις του είναι επικές, χαμογελώντας σε όλες τις περιπτώσεις με απόλυτη ευχαρίστηση! Στο βίντεο κάνει πέρασμα και ο φίλος και συνάδελφος του Ishod Wair.  

Το βίντεο παρουσίασε μέσω του ThrasherMagazine.com στο οποίο ο Zion έδωσε και μια συνέντευξη στην οποία μιλάει για ένα τραυματισμό που είχε που τον ανάγκασε να κάνει χειρουργείο, αλλά και για το deal του με την Hot Wheels.

Δες το εκπληκτικό βίντεο παρακάτω!

Κεντρική φωτό: Instagram @zionwright_