Care for some peanuts?


Μετά από την πρόσφατη συνεργασία του HUF με το comic strip Peanuts, για μια capsule συλλογή ρούχων, τώρα τα δύο brands επεκτείνονται σε σανίδες του skateboarding.

https://www.instagram.com/p/Bm07YsMl9rR/?tagged=hufxpeanuts

To concept store Story στην Νέα Υόρκη και το Peanuts Global Artist Collective που συνεργάζεται με brands, παρέχει τα πνευματικά δικαιώματα του Peanuts και τις φιγούρες από τους χαρακτήρες του… gang του Charlie Brown και δημιουργεί ενδιαφέρουσες συλλογές που βγαίνουν γρήγορα sold out.

Η πιο πρόσφατη, αφορά limited edition σανίδες του skate που περιλαμβάνουν τα σχέδια του Charles Schulz (δημιουργού των Peanuts).

https://www.instagram.com/p/BnZurBOHfSg/?utm_source=ig_embed

Οι σανίδες έχουν αναλάβει επτά νέοι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τo Peanuts Collective, όπως οι André Saraiva, Nina Chanel Abney, AVAF, FriendsWithYou, Tomokazu Matsuyama, Rob Pruitt και Kenny Scharf.

hufpeanutsstory_01.jpghufpeanutsstory_02.jpghufpeanutsstory_03.jpghufpeanutsstory_04.jpg Ο κάθε καλλιτέχνης έχει βάλει την δική του προσωπική ματιά στα εμβληματικά σχέδια του Schulz αλλά και τους χαρακτήρες με την χρήση έντονων χρωμάτων, ιδιαίτερων μοτίβων και ένα πιο σύγχρονο twist. hufpeanutsstory_05.jpghufpeanutsstory_06.jpghufpeanutsstory_07.jpg

 

 

Η κάθε σανίδα κοστίζει 80 δολάρια και είναι διαθέσιμη εδώ.

Κεντρική φωτό: Instagram @outofstepltd